- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
renkli televizyonu gectim artik FULL HD televizyon her evde var sayilir.YAV GARDAŞIM EVİNİZDE BUZDOLAPIYNAN ÇUMAŞIR MAKİNANIZ VARSA ZENGİNSİNİZ İŞTE 20 SENE ÖNCE KİMSEDE YOKTU NEYİ TARTIŞIYONUZ BURDA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkli televizyonu gectim artik FULL HD televizyon her evde var sayilir.YAV GARDAŞIM EVİNİZDE BUZDOLAPIYNAN ÇUMAŞIR MAKİNANIZ VARSA ZENGİNSİNİZ İŞTE 20 SENE ÖNCE KİMSEDE YOKTU NEYİ TARTIŞIYONUZ BURDA
Ciddi sağlık sorunları var. Göz tiki, konusurken anlık kitlenmeleri falan. Bir ara titreme de gördüm ama ondan tam emin değilim. Bakan bey epey yıpranmış.Merak ediyorum sayin Albayrak acaba agzindan cikan laflari kendisi idrak edebiliyor mu.
2 lirayken kimsenin gözünde bir degeri olmayan euroyu mu diyorsun reis![]()
benim o zamani hatirlamama imkan yokMark olduğu zamanı biliriz be hey yavrum
renkli televizyonu gectim artik FULL HD televizyon her evde var sayilir.
Ciddi sağlık sorunları var. Göz tiki, konusurken anlık kitlenmeleri falan. Bir ara titreme de gördüm ama ondan tam emin değilim. Bakan bey epey yıpranmış.
Eskiden bizi ps1 e mahkum ettiler o kötü grafiklerinen şimdi hamdolsun reis sayesinde ps4 le full hd oynuyoruz onlar konuşur ak parti yaparYAV GARDAŞIM EVİNİZDE BUZDOLAPIYNAN ÇUMAŞIR MAKİNANIZ VARSA ZENGİNSİNİZ İŞTE 20 SENE ÖNCE KİMSEDE YOKTU NEYİ TARTIŞIYONUZ BURDA
Kasım gibi ev fiyatları düşmeye başlar.Sıfır konut kredi faizi : 0.87
İkinci el : 0.99
Ons altın 2015 dolara kadar çıktı yine.Altın 2 güne 460
Gümüş de 6.2 lira olur
O fiyatlara alanlar zarar çıktı deyip satar.
Filmin devamını o zaman izleriz.
Ons altın 2015 dolara kadar çıktı yine.
TL bazında gram 475 lira bandında.