- 20 Haziran 2011
- 61.145
- 69.658
- 4.758
13.55 e geriledi reis oyunu bozdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet faizden 1 yılda kazanamayacağı paraların 2 katını 1 ayda kazandı reisimiz sağolsun halkı için uğraşıyorBizleri 1 ayda %50 fakirlestiren reyise sukranlarimi sunuyorum. Helal olsun.
Diyanet bütçeyi yetistiremiyor kardesim yazık adamlara he birde 15 bin imama daha ihtiyaçları var hemen karşılansin.
Şeytanları bol olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parayı faize yatıran yok ki ülkede. Adam ise kafayi faize takmış.Millet faizden 1 yılda kazanamayacağı paraların 2 katını 1 ayda kazandı reisimiz sağolsun halkı için uğraşıyor
Güzel Film izlemiyenlere tavsiye ederimBoşuna boşuna çalışıyoruz.Başımı alıp doğaya teslim olasım var.İnto the Wild filmini izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır.
Kanka yemin ederim en temizi. Tom hanks yeni hayat gbi bişey lazım bana. Dünyadan full soyutlanmak istiyorumBoşuna boşuna çalışıyoruz.Başımı alıp doğaya teslim olasım var.İnto the Wild filmini izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır.
% 100Kanka yemin ederim en temizi. Tom hanks yeni hayat gbi bişey lazım bana. Dünyadan full soyutlanmak istiyorum