Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
ülke olarak forgery mi yapcaz renkdaş bir kalpazanlık kalmıştı yapmadığımızEbemizi öperler renkdas gizlice yapicaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülke olarak forgery mi yapcaz renkdaş bir kalpazanlık kalmıştı yapmadığımızEbemizi öperler renkdas gizlice yapicaz.
Benim gibi istesende olamazsınişte bunlar hep.sınav.
Hep sınav bunlar.
Bugunlerde yuksek islam ahlakina uygun hareket edenler gercek kazananlar olacaktır. Burada olmazsa ahirette.
Reis @Emrah Duvar gibi olmayin diyor.
Leva stabildir
1/2 euro gibi
O yüzden ikide bir leva koymayın buraya lan
13,93mukkemmel stratejik hamleler oluyor.
MB dolar basip piyasaya sürmeli.
Yani direk euro haritasi varken leva paylasilmasi komik ucuncu paylasim benzer durum da,yada haber sitelerinin edirneye gelen bulgarlsri anlatirken paylastigi sey ….Ne farkeder hangisine baksak aynı grafik var zaten sıkıntı leva değil bu mevzuda
Tuvalet kağıdı basıp piyasaya sürseler daha çok faydaları olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim gibi istesende olamazsın
Evt istesemde bu kdr hanzo olamam.Ulan Maybach i ben kağıt filan sanıyordum. Arabaymış..
leva zaten alman markına fixlenmişti. 1 leva = 1 alman markıydı. almanya euroya geçince leva da mark/euro dönüşüm kuruna sabitlenmiş oldu. seneye bulgaristan da euroya gececek zaten leva diye bişey kalmayacak.Yani direk euro haritasi varken leva paylasilmasi komik ucuncu paylasim benzer durum da,yada haber sitelerinin edirneye gelen bulgarlsri anlatirken paylastigi sey ….
Euro/2 iste
Benim bildiğim kadarıyla 2024'de geçecekler.leva zaten alman markına fixlenmişti. 1 leva = 1 alman markıydı. almanya euroya geçince leva da mark/euro dönüşüm kuruna sabitlenmiş oldu. seneye bulgaristan da euroya gececek zaten leva diye bişey kalmayacak.