- 18 Temmuz 2009
- 82.801
- 242.745
- 5.263
kripto mu alalım?
Bu vakte kadar alınmalıydı, şu anda da altlar alınabilir, en azından baskı kalktı ama Mart sonrası sıkılaşma başlayacaktır. Fed piyasadaki arzı azaltacak diğer türlü enflasyonla baş edemezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kripto mu alalım?
fed ile ilgili dediğin doğru çıktı yalnız. tebrik ederim. Bugün kiminle konuşsam 1 kişi bile arttırmaz demedi.Bu vakte kadar alınmalıydı, şu anda da altlar alınabilir, en azından baskı kalktı ama Mart sonrası sıkılaşma başlayacaktır. Fed piyasadaki arzı azaltacak diğer türlü enflasyonla baş edemezler.
Bu vakte kadar alınmalıydı, şu anda da altlar alınabilir, en azından baskı kalktı ama Mart sonrası sıkılaşma başlayacaktır. Fed piyasadaki arzı azaltacak diğer türlü enflasyonla baş edemezler.
Gelişmekte olan ya da bizimki gibi depreşmekte olan ülkeler için döviz kurunda nasıl bir etki yaratır bu, Pek olumlu değil herhalde? Pandeminin uzun soluklu devam edeceği algısı Amerika’nın yabancı piyasalara ve diğer ülkelere döviz arzını azaltırsa Buda bizim paramızın dolaylı olarak değer kaybına yol açar mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melih ile falan konuştuysan sayılmaz, o zaten otomatik olarak en kötü senaryo olacak diye düşünmüştür. FED aynen beklenen açıklamayı yaptı, bugün faiz arttırıcak diyen 1 tane bile ekonomist görmedim valla.fed ile ilgili dediğin doğru çıktı yalnız. tebrik ederim. Bugün kiminle konuşsam 1 kişi bile arttırmaz demedi.

iş yerinde. Melih te çalışacak popo yokMelih ile falan konuştuysan sayılmaz, o zaten otomatik olarak en kötü senaryo olacak diye düşünmüştür. FED aynen beklenen açıklamayı yaptı, bugün faiz arttırıcak diyen 1 tane bile ekonomist görmedim valla.![]()
İş arkadaşlarından yatırım tavsiyesi almamaya özen göstermen de fayda var o zaman. Neyse konu dışına çıkmayalım ama Melih ile aranızı yapacam, bu küslük devam etmez.iş yerinde. Melih te çalışacak popo yok
küslük yok. Biz böyle seviyoruz birbirimizi. Patronluk nasıl?İş arkadaşlarından yatırım tavsiyesi almamaya özen göstermen de fayda var o zaman. Neyse konu dışına çıkmayalım ama Melih ile aranızı yapacam, bu küslük devam etmez.
---
Altlarda hareketlenme var da bu btc mıymıylığı alım yapma cesaretimi kırıyor, ne yapsam bilemedim şimdi. Coin'ler uçacak kaçacak muhabbeti bilinçaltıma öyle işlemiş ki her an patlayacak da kaçıracakmışım gibi geliyor ama alım yapmak da hiç mantıklı gelmiyor, öyle mal gibi kalakaldım hayırlısı nasip.
Fed/Powell: Şu ana kadar ücret büyümeleri yüksek enflasyona büyük katkı veren bir faktör değil.
amerikan merkez bankası bile bunu söylüyor, bizim halk düşmanı liberaller başta özgür demirtaş duysun!
Müthiş. Ah bir de para kazandırsa çok daha iyi olacak.küslük yok. Biz böyle seviyoruz birbirimizi. Patronluk nasıl?
sektör ne?Müthiş. Ah bir de para kazandırsa çok daha iyi olacak.
Tekstil. Çok bir evveliyatı yok yeni iş, arkadaşın ısrarı ve desteklemesiyle girdim patron da sayılmam küçük ortağım ve şirket Romanya'da faaliyet gösteriyor. Covid patladığından beri işler kesat, muhtemelen bir bok kazanamadan da bitecek.sektör ne?
kilif isi ne alaka peki abiTekstil. Çok bir evveliyatı yok yeni iş, arkadaşın ısrarı ve desteklemesiyle girdim patron da sayılmam küçük ortağım ve şirket Romanya'da faaliyet gösteriyor. Covid patladığından beri işler kesat, muhtemelen bir bok kazanamadan da bitecek.
Arda abi ve @Emrah Yıldırım 'ın hediyesi. Bir geyik dönmüştü sonra adım öyle kaldı, yoksa uzaktan yakından alakam yok.kilif isi ne alaka peki abi

O konu kırılgan. Pandemi etkilerini arttırırsa faiz arttıramazlar, pandemi sonrası normalleşmedeki lojistik ve üretim hızındaki sorunlar ürünleri daha değerli hale getirdiği için enflasyon oluyor, FED de bu noktada para arzını azaltarak enflasyonu dengelemeye çalışıyor. 3-4 senede faizi getiricez dedikleri nokta %2.5, ABDde açıklanan enflasyon sadece bu sene %6, böyle bakarsak boş yapıyorlar aslında ama ABD'nin dünyayı organize etme yöntemi bu, düzenli olarak da yapıyorlar.
Seçime kadar bu süreç bizi kötü etkileyecektir ama seçim kararıyla dünyanın bir çok ülkesinden pozitif ayrışacağız. Dolar ya stabil kalacak ya da uzun vadeli bir düşüş trendine girecek. Türkiye ne Arjantin ne de Venezuela, bir kaç doğru adamı doğru noktaya koymak hee şeyi düzeltir.
Ben de edemiyorum ama seve seve gidecekler.İnşallah bakalım ama beni korkutan şey başımızdakiler böyle seçimle gitmeyi göze alacak tipler değil yani muhalefet denilen şey başkanlık sistemi ile ortadan kalktı. Bu ortamda nasıl bir seçim yaşanacak pek hayal edemiyorum doğrusu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi