- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
Bugün 11:00'da.O bilerek erteleniyor durduramıyorlar ki enflasyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 11:00'da.O bilerek erteleniyor durduramıyorlar ki enflasyonu
Kesin mi renktaş?
Edit buldum
Zorla bakanlık yaptırıyorlar herhalde
hızlı karar alalım ve şahlanalım diye tek adam seçmedik mi ? bu neyin toplantısı hala![]()
gece yataga girmeden soyle bir listeye bakip kimi gorevden alsam diye ic geciriyor sanirim hasmetlimiz sonra da danisanlara atiyor mesaj whatsaptan bana bir maliye bakani yardimcisi bulun bizim teskilattan doye sornra basiyor tusa bitti gittivole vurma zamanı.
dolar öğlene kadar 15,50 ye kadar çıkar akp godamanları dolarlarını bu fiyattan bozar öğlen merkez bankası faizi sabit tutup piyasaya biraz dolar satar. dolar 14,30 lara kadar iner sabah dolarını bozan godomanlar bu fiyattan yine toplar doları.
Kesin mi renktaş?
Edit buldum
5-6k olur
Normalde su postun hakkı hahadir.
asgari ücret 1600 ken milletin alım gucu daha fazlaydıAsgari ücrette vergi almayacaklar sanırım. 4150-4200 konuşulan rakam.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücret üzerinden vergi alınmaması konusunda önemli bir aşamaya geldi. Ancak verginin sıfırlanıp sıfırlanmadığı, resmi açıklamadan sonra netleşecek.
Bunu anladıkları gün belki oy atmazlar diyecem de kabine girince "bas ampule amonyum" oluyorlar yine.asgari ücret 1600 ken milletin alım gucu daha fazlaydı
Bunu bile kâğıda bakmadan söyleyemiyor.