GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2001 döneminde ki krizde bile alım gücü bukadar düşük değildi ki ozaman kriz bütün dünyada vardı ve toplum uzun zaman sonra siyaset kurumuna reaksiyon göstermişti 20yilda toplumun bukadar sindirilmesi pasifize edilmesi akıl alır gibi değil insanların isyan etmesi lazimken çoğunluk şükür modunda

Ülke ekonomisinin tek katkısı herkesin az çok ekonomiyi öğrenme çabası oldu. Finansal okur yazarlıkla ilgili liseden itibaren dersler olmalı umarım ilerde olur.

Z kuşağı da bence tepkici bir nesil, zamanla kendini geliştirecek ve ülke dinamiklerine göre pozisyon alacaklardır. Hayat yüzüne çarpmadan insan anlayamıyor bir şeyleri, para kendi cebinden çıkınca anlıyor o yüzden onlarda da uyanış bekliyorum.

Y kuşağı zaten geleceğini çalanlara intikam ateşiyle yetişiyor, o ateş umarım bedel ödetecektir ileride
evet kendi parasiyla birseyleri alma yada alamama tecrubesini yasamayan bir insan hayatin gerceklerini anlayamiyor.

Hakaret etmeden herhangi bir yorum yapamayacağım için yorum yapmakta zorlanıyorum. Buna sebep olan her bireye olan kinimi ölene kadar diri tutacağım , bir kere gelinen hayatta sadece dünümüzün bugünümüzün değil geleceğimizin de üstünde tepindiler.

Gılışdar kısmını geçti mi prompter da geçtiyse 5 dk sürmez açıklaması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MB birjac milton dolar ateslese de atesini alsa dovizin yoksa haftasonunu bulmadan 16yi gorecek

Ya orası öyle ama normal bir Türkiye de demek istiyorum
kanuna aykırı degil. tum dunyada oyledir. hatta kredinin bir numaralı kuralı amacına uygun kullanılmasıdır. parayı belli bir amaç için kullanma şartıyla onaylanıyor her kredi. arkadasın senden kumar oynamak icin borc istese verir misin?

kanuna aykırı degil. tum dunyada oyledir. hatta kredinin bir numaralı kuralı amacına uygun kullanılmasıdır. parayı belli bir amaç için kullanma şartıyla onaylanıyor her kredi. arkadasın senden kumar oynamak icin borc istese verir misin?
İhtiyaç kredisinde öyle bir taahhüt var mı?
Konut ve taşıt da var da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt