GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmkanınız varsa yurt dışına çıkın. Sizlere bir ağabey tavsiyesidir.

O iş de o kadar basit bir iş değil. Amaçları da bu çünkü, sorgulayabileyenler gitsin biz kendi hanedanlığımızı ilan edelim.

Abi parti başkanları ortak açıklama felan yapsın baskı altına alsınlar şu seçime gidelim artık
Valla billa yaşlandım ya

Bunlardan memleketin kurtulduğunu görmeden dışarıda da huzur bulmam mümkün değil şahsen. Annem , dostlarım burada kalacak ben de canımı sıkmadan müreffeh bir hayatın tadını çıkaracağım , bu mümkün değil ki. Bu ülkenin kaybedecek bir dakikası yok , muhalefet baskıyı arttırmalı , derhal seçime gidilmeli.

O iş de o kadar basit bir iş değil. Amaçları da bu çünkü, sorgulayabileyenler gitsin biz kendi hanedanlığımızı ilan edelim.
Biri demişti ya bokunda boğul diye :) Hatırlıyorsundur. O zaman feci derecede kızmıştım ama haklıymış vesselam diyorum. Bu kadar yapmazlar dediğimiz ne varsa hepsini yapıyorlar. Yazık oluyor ülkeme :(

ha diyince gidilmiyor ki. avrupa birliği ülkerine avrupa birliği ülkeri dışından gittiğinde işçi çalıştırma maliyeti artıyor bildiğim kadarıyla. tercih edilmen zorlaşıyor. ha yine kafaya konulursa bir yol bulunur gidilir

Hiç bir şirket yatirim yapmiyor hepsi aldiklari düşuk faizli kredileri dolara yatirmis bekliyor.

bunu bizzat goruyorum. bu şekilde ülkenin düzelmesi mümkün değil. hiç birşey ön görülemiyor deniyor ya basbayada gorülüyor.
herkes malinin yarin daha değerli olacağını biliyor.
herkes dolarin artacagini biliyor. tefeciler şuan ülkemizde bayram ediyor.

hani bir söz varya turkiye türklere birakilamayacak kadar degerli diye. şuan bu söz karsiligini buldu. maalesef hic birsey bizim degil. servde edirne ve kirklareli yunanlilara verilecekti sagolsunlar bulgarla beraber bi güzel yagmaliyorlar suan..

yine o donem verilen kapitulasyonlar ülkenin kanini emiyordu şuan yap işlet devretler.

dev gibi artan multeci sorunu... 100 yil önce yasadiklarimizi dusunuyorum hic mi akillanmayacagiz gercekten bizden bir bok olmaz

Şehirdeki çomarla benim oyum bir mi?
A1XNb7.gif

2022 ilk çeyrek sonu 30 tl olacak sanırım. Benim gelirim sabit duruyor ama nasıl olacak? Nasıl geçinecez lan biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt