Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
sende gaz var reis soda falan içBütün hıncımı senden çıkarırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende gaz var reis soda falan içBütün hıncımı senden çıkarırım.
Üretiyor musunuz la siz çay?konuyu dillendirmek istediğin yerlere niye çekiyosun ki ben istemiyor muyum fındıktan da caydan da kazanalım çayı bizzat ben üretiyorum da bunlara ben ne yapayım şimdi
ahmet işine bak bencil ahmet sende çay yoktur sana ne çayın parasından ahahah :=) senin kafandan yazdım bak yorumu oldu mu
üretiyoruz da şimdi ahmetle tartıstım diye ben de ceza yicem hakaret falan etmedigim haldeÜretiyor musunuz la siz çay?

Cevap verme sende dana. Yollsana bana Çay-kur un ittirdikleri kötü çayları içiyoruz.üretiyoruz da şimdi ahmetle tartıstım diye ben de ceza yicem hakaret falan etmedigim halde![]()
tirebolu efsane caydir onu iççççCevap verme sende dana. Yollsana bana Çay-kur un ittirdikleri kötü çayları içiyoruz.
Hakan bir dur allasen. Endüstriyel çay içtik heptirebolu efsane caydir onu içççç
çaycı candan tavsiye istedin mi? rizeli o iyi bilir.Hakan bir dur allasen. Endüstriyel çay içtik hep

Gönder dedim direk, daha ne olsun? Cevap vermedi pinti.çaycı candan tavsiye istedin mi? rizeli o iyi bilir.![]()
konuya yazma yetkisi kaldildi ondan cevap veremiyor.Gönder dedim direk, daha ne olsun? Cevap vermedi pinti.
tr tarihinin en büyük rezervi cumhurbaşkanimizi biraz övsen fena olmazKonuya gelirsek de bu kadar abartılmasının sebebi ilk kez kendi gemimiz ile buluyor olmamız. Erdoğan da konuşmasının başında bunu belirtti zaten.
Türk cayıyla ikisini karıştırıncada güzel oluyoEn iyisi ceylon tea
Murat tea diye bisey aldim
Show
Yok, sonra bazı amip kafalı muhaliflerle uğraşamam kendim de bir muhalif olarak.tr tarihinin en büyük rezervi cumhurbaşkanimizi biraz övsen fena olmaz
İzmirde de sondaj yapacakmış reis.Yok, sonra bazı amip kafalı muhaliflerle uğraşamam kendim de bir muhalif olarak.