GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bahane de kalmadı açık açık umurumuzda değil diyorlar. Ne diyeyim ki.

Artık bahane de kalmadı açık açık umurumuzda değil diyorlar. Ne diyeyim ki.
Dövizi arttıracaklar bu şekilde de yabancılar ucuz işçilikten dolayı yatırım yapacak zannediyorlar. Ülkede emekli ve çocukları çıkarırsan ciddi işsiz var istihdam da hazır diyecekler.

Amaç bu gibi.

Dövizi arttıracaklar bu şekilde de yabancılar ucuz işçilikten dolayı yatırım yapacak zannediyorlar. Ülkede emekli ve çocukları çıkarırsan ciddi işsiz var istihdam da hazır diyecekler.

Amaç bu gibi.

Orta vadede geri dönüşü olur mu bu kurun? Mevcut iktidar değişirse felan, yoksa geri dönüşü olmayan bir yola mı girdik

Ulan ekonomi bakanı çıkıp da döviz benim umrumda değil der mi ya, kafayı yersin.

Bu milletin .mına koyacağız diyen adam ihale şampiyonu oluyor. Ben bu saatten sonra bu ülkenin siyasilerden ahlaklı bir davranış görürsem şaşkınlık yaşarım.

Amaç bu gibi.
Vallahi ben hiç bir amaçları olduğunu düşünmüyorum artık. Yağını çıkarıp vın turizm yapacaklar diye düşünüyorum. Hiç bir planları, programları yok. Umurlarında da değil bence.

cem uzan seçileydi iyiydi hiç olmazsa dolandırıcı olduğunu biliyorduk

bunların gerçek yüzünü hala göremeyenler mevcud

Son düzenleme:
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre altın, dolar, euro alımında uygulanan yüzde 1’lik vergi binde 2’ye çekildi.

Altın için 2200 dolar beklentim devam ediyor.

Dolar için de 7.93e kadar çıkıp dinlenir bir süre. Artık süreleri öngörmek zorlaştı, normalde bu seviyelere yıl sonuna gelmeliydi.

Şimdi kasım aralık gibi döviz borcu olan şirketler döviz alımı yapacak üstüne Amerika seçimleri var. Olur da Amerika'da beklenen sonuç çıkmazsa yıl bitmeden 10 liraya dayanır dolar.

Tabii bunlar benim tahminlerim, geçmişteki benzer süreçler de sonuçlar buna paralel olmuştu.
1 ons 28,349 gram olduğuna göre altının onsu 2200 dolar ve 1 doların 7.93 tl olması demek altının gramının 615 TL olması demek. Amerika'da beklenen sonuç derken Biden mi Trump mı bekleniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt