Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.066
- 22.006
- 2.783
Arkadaslar dolar 7.84 olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bişey değil mi buArkadaslar dolar 7.84 olmus
Nereden baktigina bagliİyi bişey değil mi bu
Ha iyi bişey yani teşekkürlerNereden baktigina bagli
Dolari olanlar ve abd icin iyi
Turkiye ve turk halki icin kotu
Bakanlar ve milletvekilleri icin ise onemsiz
Dövizi arttıracaklar bu şekilde de yabancılar ucuz işçilikten dolayı yatırım yapacak zannediyorlar. Ülkede emekli ve çocukları çıkarırsan ciddi işsiz var istihdam da hazır diyecekler.Artık bahane de kalmadı açık açık umurumuzda değil diyorlar. Ne diyeyim ki.
Dövizi arttıracaklar bu şekilde de yabancılar ucuz işçilikten dolayı yatırım yapacak zannediyorlar. Ülkede emekli ve çocukları çıkarırsan ciddi işsiz var istihdam da hazır diyecekler.
Amaç bu gibi.
Ulan ekonomi bakanı çıkıp da döviz benim umrumda değil der mi ya, kafayı yersin.
Vallahi ben hiç bir amaçları olduğunu düşünmüyorum artık. Yağını çıkarıp vın turizm yapacaklar diye düşünüyorum. Hiç bir planları, programları yok. Umurlarında da değil bence.Dövizi arttıracaklar bu şekilde de yabancılar ucuz işçilikten dolayı yatırım yapacak zannediyorlar. Ülkede emekli ve çocukları çıkarırsan ciddi işsiz var istihdam da hazır diyecekler.
Amaç bu gibi.
Demir gscimbom.comu kapattirmaya calisiyor admirim @Keramettin TANRIVERDİcem uzan seçileydi iyiydi iç olmazsa dolandırıcı olduğunu biliyorduk
bunların gerçek yüzünü hala göremeyenler mevcud
sadece ekonomi analizi yapıyorum
onu da da yasakladılar rtas maniplasyon fln yapıyorsun piyasanın anasını belliyorsun msjla diyereksadece ekonomi analizi yapıyorum
Olur.Orta vadede geri dönüşü olur mu bu kurun? Mevcut iktidar değişirse felan, yoksa geri dönüşü olmayan bir yola mı girdik
1 ons 28,349 gram olduğuna göre altının onsu 2200 dolar ve 1 doların 7.93 tl olması demek altının gramının 615 TL olması demek. Amerika'da beklenen sonuç derken Biden mi Trump mı bekleniyor?Altın için 2200 dolar beklentim devam ediyor.
Dolar için de 7.93e kadar çıkıp dinlenir bir süre. Artık süreleri öngörmek zorlaştı, normalde bu seviyelere yıl sonuna gelmeliydi.
Şimdi kasım aralık gibi döviz borcu olan şirketler döviz alımı yapacak üstüne Amerika seçimleri var. Olur da Amerika'da beklenen sonuç çıkmazsa yıl bitmeden 10 liraya dayanır dolar.
Tabii bunlar benim tahminlerim, geçmişteki benzer süreçler de sonuçlar buna paralel olmuştu.