Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle anında dolar tepetaklak olur ama bunu demiyeceğini çok iyi biliyoruz21de erken secime gidiyoruz aday olmayacagim dese 1tlden fazla duser butun kurlar ama yok son saniyesine kadar kalacaklar
Herhangi bi haber programinda dolar tartisiliyor mu ahb. Belki halk tvBaskıyı kaldiramayacak noktaya gelirse erken seçim olur
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani insanlar kendi cebinden çıkan muhasebesini yapıyordur herhalde gün sonunda ahbabHerhangi bi haber programinda dolar tartisiliyor mu ahb. Belki halk tv
Evt yapiyorlar ve cok sukur diyorlar ahbab. Benim gordugum hicbir ak partili hukumeti suclamiyor. Doları euroyu reis mi yukseltiyor diyolar. Hatta biri şöyle demisti: bu donemde boyle bi donem. Kemer sıkacaz, biz hukumetimize bakacaz.Yani insanlar kendi cebinden çıkan muhasebesini yapıyordur herhalde gün sonunda ahbab
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evt yapiyorlar ve cok sukur diyorlar ahbab. Benim gordugum hicbir ak partili hukumeti suclamiyor. Doları euroyu reis mi yukseltiyor diyolar. Hatta biri şöyle demisti: bu donemde boyle bi donem. Kemer sıkacaz, biz hukumetimize bakacaz.
Bu adamlarin oylari 2-3 puan ancak duser. Sanmiyorum daha fazlasi olacagini. Erken secim iktidara kotuluk dğl, iyilik olur ancak. Erken secim naralari atan muhalefetin dogru duzgun adaylari bile yok
Sabah akşam 1 er post atsa yine oy verecek %20 si var
Almanyadaki cami mevzusunda da hirsizlik varmis dogru mu neco. Ve cami diyanete bagli.Fransa hakkindaki yaptigi aciklama hakkinda almanlar tepki gösterdi ve fransanin yanindayiz dedi
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Iyi partiyi yanlarına cekecekler.Sabah akşam 1 er post atsa yine oy verecek %20 si var
O konulara pek hakim degilim agaAlmanyadaki cami mevzusunda da hirsizlik varmis dogru mu neco. Ve cami diyanete bagli.
Bütün evleri gezip türk soyadlarına bakıyorlar. Bizim burada yaşlı dayılar geziyor hep.O konulara pek hakim degilim aga
Ben bizimkilere camiye para vermeyin diyorum her zaman
Hafta sonlari kapi kapi dolasip türklerden para bile istiyor diyanet
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk