GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grup toplantısındaki yeni operasyon sinyaliyle 8,30 barajı da yıkıldı.

8,3178

8.32 dolar....
8 konusuluyordu ne zaman deviririz diye bu hizda giderse birak 9 u sene bitmeden 10 olur

İmdaaaat battık. Bu nedir arkadaş ya akıl alır gibi değil

Yatırımcıların yeni gözdesi olucaz az sabredin

Reisi biraz dinledim de yine herkese posta koyuyordu. Yürüyedur reis.

sent via GSC

Yani insanlar kendi cebinden çıkan muhasebesini yapıyordur herhalde gün sonunda ahbab

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evt yapiyorlar ve cok sukur diyorlar ahbab. Benim gordugum hicbir ak partili hukumeti suclamiyor. Doları euroyu reis mi yukseltiyor diyolar. Hatta biri şöyle demisti: bu donemde boyle bi donem. Kemer sıkacaz, biz hukumetimize bakacaz.

Bu adamlarin oylari 2-3 puan ancak duser. Sanmiyorum daha fazlasi olacagini. Erken secim iktidara kotuluk dğl, iyilik olur ancak. Erken secim naralari atan muhalefetin dogru duzgun adaylari bile yok

Evt yapiyorlar ve cok sukur diyorlar ahbab. Benim gordugum hicbir ak partili hukumeti suclamiyor. Doları euroyu reis mi yukseltiyor diyolar. Hatta biri şöyle demisti: bu donemde boyle bi donem. Kemer sıkacaz, biz hukumetimize bakacaz.

Bu adamlarin oylari 2-3 puan ancak duser. Sanmiyorum daha fazlasi olacagini. Erken secim iktidara kotuluk dğl, iyilik olur ancak. Erken secim naralari atan muhalefetin dogru duzgun adaylari bile yok

Sabah akşam 1 er post atsa yine oy verecek %20 si var

Fransa hakkindaki yaptigi aciklama hakkinda almanlar tepki gösterdi ve fransanin yanindayiz dedi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Almanyadaki cami mevzusunda da hirsizlik varmis dogru mu neco. Ve cami diyanete bagli.
O konulara pek hakim degilim aga
Ben bizimkilere camiye para vermeyin diyorum her zaman
Hafta sonlari kapi kapi dolasip türklerden para bile istiyor diyanet

O konulara pek hakim degilim aga
Ben bizimkilere camiye para vermeyin diyorum her zaman
Hafta sonlari kapi kapi dolasip türklerden para bile istiyor diyanet

Bütün evleri gezip türk soyadlarına bakıyorlar. Bizim burada yaşlı dayılar geziyor hep.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt