Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.889
- 22.750
- 2.933
Bankalar hiç bir şeyi "mecbur" yapmaz üstat. Her türlü maddede banka avantajlıdır.
Biliyorum dostum mecbur derken bunlar seçim çalışması biliyorsun üzmezler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankalar hiç bir şeyi "mecbur" yapmaz üstat. Her türlü maddede banka avantajlıdır.
sen neden 0,99 yüksek çekmiştin 2. el miydi konut yoksa zaten vakıfbank'ın sarı panjur 1. el konut kredisi faizi 0,74'dü bu olay çıkmadan önce deKamu Bankaları ortak açıklaması: Birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak
ANANIN DİYORUM ANANIN YA
0.99 'dan çektik 4 ay önce
yazık ya
o zaman ben onları te 'AæArkadas sormus olmaz demisler
banka oyun yaptı vakıfbanksen neden 0,99 yüksek çekmiştin 2. el miydi konut yoksa zaten vakıfbank'ın sarı panjur 1. el konut kredisi faizi 0,74'dü bu olay çıkmadan önce de
Sağlık olsun üstat ne kadar çektin bilmiyorum ama 0,99 faiz ile 0,64 faiz arasında nereden baksan en aşağı 50 bin tl avantajın olurdu ama nereden bileceksin bilseydin bir 4 ay daha beklerdin. Bence müsait bir zamanda kredi çektiğin bankayla git yüz yüze konuş yeniden yapılandırmaları için bakarsın kabul ederler.banka oyun yaptı vakıfbank
sıfır daire benim aldığım. ama müteahhit arsa sabihine evi vermiş. o sebeple sıfır gibi gözükmedi mi ne oldu
ayrıca satışı yapan kişinin oda sicil numarasını istedi banka. arsa sahibinden aldığım için bu numara da yoktu.
sonradan öğrendim ki halkbanta oda sicil numarası diye bir şey yokmuş
aslında mantıklı aylık ödemelerini düşük tutuyor örneğin 15 yıllığına ayda bin tl ödemeli kredi çektin üç beş yıl sonra bin lira zaten çerez parası olacak bu hayat pahalılığı ve bu gidişle markete avm'ye adımını atıp çıkmanla bitecek bu para ya da en ucuz ev kirası aylık iki bin tl falan olacak15 yıl kredi mi ödenir lan
5 yıl sonra o para çerez parası oluyor; öyle bakman lazım.15 yıl kredi mi ödenir lan
ewt ahmet yazınca mantıklı geldi pedere söyliyim de çeksin bari5 yıl sonra o para çerez parası oluyor; öyle bakman lazım.
Is kurmak icin de boyle kredi paketleri aciklarlar mi sence knk5 yıl sonra o para çerez parası oluyor; öyle bakman lazım.
Sanmam, olanları batırmamak olur ilk amaç.Is kurmak icin de boyle kredi paketleri aciklamalarlar mi sence knk
Bu arada ev fiyatlari biraz dusmustu. Bu kararla birlikte ev fiyatlari en az %20 zamlanacak.
Daha çok kampanyalar yapılır yeni gelin gibi atlamamak lazim. Corona krizi daha yeni başlıyor.
yok ya yanlış hatırlıyorsun sanmam adamlar Türk Cumhuriyet tarihinin en düşük faizli konut kredisi olacak dedi ya 0,64 içinBu arada konut kredisi faiz oranları bundan bir 8-10 yıl kadar önce 0.49’lara düşmüş müydü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?