GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konut kredisi verecekleri yerde konut fiyatlarını düşürmeleri lazım haddinden fazla 100 metre kare bir evin ne maliyeti var da 500 bin tl fiyat çekiyorlar hadi deniz manzaralı olsa neyse

Bana da verirlermi TL üzerinden konut kredisi?
Gelirim Almanya'dan.

Şu an hazır da param yok.
Bir de o ödeyeceğim 2500 lira taksit, Euroya karşı fena halde erir zamanla.

Aslında çok mantıklı iş.
Ben bir araştırmam lazım bu konuyu.

Gscimbom mobil

Bana da verirlermi TL üzerinden konut kredisi?
Gelirim Almanya'dan.

Şu an hazır da param yok.
Bir de o ödeyeceğim 2500 lira taksit, Euroya karşı fena halde erir zamanla.

Aslında çok mantıklı iş.
Ben bir araştırmam lazım bu konuyu.

Gscimbom mobil
Verirler.

dediğim gibi konut fiyatlarına da zam gelmiş.

Dunya piyasaları batışta. Abd -5,5 vay babayin. Yarın bizimkinde de kan gövdeyi götürür.

O değilde Brezilya borsası 95 bin olmuş. 50 binlere inmişti nerdeyse yav.

Issizlik rakamlari aciklandi. Istihdam orani ve is gucune katilim orani ciddi sekilde dusuyor. Bu verilere corona etkisi eklenmemis durumda. Ozellikle hizmet sektoru ciddi etkilenecek. Ayrica 17 temmuzda isten cikarma yasagi kalkacak.20200611_200332.jpg

Bu arada kıdem tazminatı olayı çok iyi olmuş. Artık ayakta da sevmiyorlar, her türlü şekle sokup seviyorlar.

Halkbank'dan 2 sene önce 0.98 den konut kredisi çekmiştik.Bankayı arayıp sorayım dedim yok diyalog yok şifre falan diyor.Yapılandırma şansımız varsa,bununla ilgili bilgisi olan cevap verebilir mi?

Halkbank'dan 2 sene önce 0.98 den konut kredisi çekmiştik.Bankayı arayıp sorayım dedim yok diyalog yok şifre falan diyor.Yapılandırma şansımız varsa,bununla ilgili bilgisi olan cevap verebilir mi?
0.74 üzerinden 1 kerelik yapılandırma şansın var, direkt git krediyi çektiğin şubedeki kişiyle görüş.

Issizsek bu bizim kabiliyetsizligimiz yuzundendir

Kimseye suc atmaya gerek yok 21. yuzyilda issiz olmamizin sebebini devlette aramayalim arayana her yerde gecim kaynagi mevcut

Sayin Cumhurbaskanimizin itibarini golgeleyecek ekonomik verileri dolasima sokan teroristlere itibar etmeyelim

Türkiyede konut sektoru corona oncesindede zor durumdaydi. Emlak Konut ve saire Hollandaya gelip gurbetcilere projelerden ev itelemeye calisiyordu bir ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt