Aykut Ay
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2015
- 1.028
- 332
- 953
Gün içinde tekrar kırmızıya dönünce büyük oranda stop olmuştum, bakalım nereye kadar dövecekler.Yarın bir sıfır aticaz gibi gorunuyor. Belki bugün atarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gün içinde tekrar kırmızıya dönünce büyük oranda stop olmuştum, bakalım nereye kadar dövecekler.Yarın bir sıfır aticaz gibi gorunuyor. Belki bugün atarız.
Tabandan vkfyo aldım beş dakikada %20 aldım. Kriz demek fırsat demek.Gün içinde tekrar kırmızıya dönünce büyük oranda stop olmuştum, bakalım nereye kadar dövecekler.
Aynen böyle zamanlardaki tepki alımları güzel marjlar bırakıyor.Tabandan vkfyo aldım beş dakikada %20 aldım. Kriz demek fırsat demek.![]()
Bu hangi uygulamaSıradaki hedef 2200 dolarEkli dosyayı görüntüle 87714
Şaka gibi yawGram altın 450 TL. Vay anam vay...
1990-2002 artış %50.233 ve 2002-2020 yılı arasında artış %363
Nereden nereye....Ekli dosyayı görüntüle 86966
İmam hatipler kapatılsın yazıyorGrafikte arapca subliminal bir mesaj var sanki sizce ne diyor olabilir?
Investing
1 btc 11 bin dolar olmuş 10 sene önce 1 btc 1 dolar dı önümüzdeki 10 senede neler olur acaba
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keramettin hocam elimde biraz Türk parası varSıradaki hedef 2200 dolarEkli dosyayı görüntüle 87714
Benim açıklamama istinaden değil de, kendi iradene göre almalısın. Korona öncesi 1400 dolardan beri altının yükseleceğini yazıyorum şimdi 2030 dolar oldu, buradan alsan kısa/orta vadede edeceğin kar senin tatmin eder mi ya da düşerse bekleyebilir misin bunları düşünmen lazım.Keramettin hocam elimde biraz Türk parası var
bu açıklamana istinaden altın alayım mı ne dersin üstadım
Eyvallah üstadım sağolasın varolasınBenim açıklamama istinaden değil de, kendi iradene göre almalısın. Korona öncesi 1400 dolardan beri altının yükseleceğini yazıyorum şimdi 2030 dolar oldu, buradan alsan kısa/orta vadede edeceğin kar senin tatmin eder mi ya da düşerse bekleyebilir misin bunları düşünmen lazım.
Onun zirvesi 50 dolar. Şu an 26ya falan çıktı, hızlı arttı ama zirvesini geçmeden cacık olmaz.Gümüşte ileride altın gibi olur.
Onun zirvesi 50 dolar. Şu an 26ya falan çıktı, hızlı arttı ama zirvesini geçmeden cacık olmaz.
Altın 10 yıl önce ulaştığı zirveyi geçti.