Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
hem petrol
hem doğalgaz
hem bor
![]()
Insallah bor madenini Borel deterjanının dışında da kullanabiliriz ulkecek rengo!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem petrol
hem doğalgaz
hem bor
![]()
Gel şimdi gömelim?Euro 10 olunca Turkiyeye gelip iflas bayragini cekmeden Nusrette altin kaplamali bir bonfile gömmeyi planliyorum. Maksat Turk ekonomisine destek olsun. Nakit girişi olsun
şu lozanın 100. yılı bi bitsin de abiInsallah bor madenini Borel deterjanının dışında da kullanabiliriz ulkecek rengo!
Gel şimdi gömelim?
Büllüğün sağolsun
şu lozanın 100. yılı bi bitsin de abi
bakü dursun abi bakü bizden zaten82 Baku
83 Atina diyorsun yani!
bakü dursun abi bakü bizden zaten
82 batum
Insallah bor madenini Borel deterjanının dışında da kullanabiliriz ulkecek rengo!
Petrol bulunduysa seçim yakındır
2023’te çıkarırız kesin.
Yarın MB kararı sonrası endeks ve dolarda hareketliliği önlemek adına böyle bir açıklama yapmış olabilirler olsa müjdeyi hemen verirlerdi zaten 2 gün bekleyemezlerdi muhtemelen faizleri artırmayacaklar yarında
İran ve Venezuela da doğalgaz ve petrol cenneti ancak paraları kağıt kadar değersiz her müjde nin altında bir vergi bindirmesi oluyor hepKaradeniz ve Doğu Akdeniz'de beklenti çok büyük. Eğer gerçekten o beklentilerin altı doluysa ve o enerji kaynakları işlenip satılabilirse 5e kadar rahat düşer.
Ancak ben pek olası görmüyorum.

onların rejimleri ile bizimki bir mi abi, oraların öyle olmasının nedeni enerji kaynagı degil.bu tür kaynaklar büyük fırsatlar yaratabilir tabiki
ama demokrasiyi insan haklarını da öldürebilir
körfez, türkmenistan, iran, rusya, venezüella bunun canlı örnekleri
onların rejimleri ile bizimki bir mi abi, oraların öyle olmasının nedeni enerji kaynagı degil.
eger böyle bi şey varsa ülkenin gelecegi için müthiş olacak