GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borsada para kazanmanın en kolay yolu sezon bitince en düşükten spor hissesi al sezon acılana kadar bekle. Borsa babalarin mal kitleyebilecekleri toto lotocu iddaaci tayfayla dolduğu icin istedikleri gibi şişiriyorlar. %50 kâr garanti.

Ben de iki gündür al satla ekibimizden yolumu buluyorum :asd:
Kanka eskiden bu seviye marjla imkansızdı. Şampiyonluğu 2.50 ile fiyatlamıştık şimdi durum bitik ama 4 lira neredeyse.

Açığa satış yasak olduğundan düşerken para kazanamıyorlar, yükselttikçe yükseltiyorlar.

Kanka eskiden bu seviye marjla imkansızdı. Şampiyonluğu 2.50 ile fiyatlamıştık şimdi durum bitik ama 4 lira neredeyse.

Açığa satış yasak olduğundan düşerken para kazanamıyorlar, yükselttikçe yükseltiyorlar.

Kanka eskiden öyleydi de şimdi borsaya yeni giren 500bin kişi(ki buyuk çoğunluğu iddaaci tayfa) kolay para kazanmak icin boyle sisirilen hisselere her seviyeden atliyorlar. Ozellikle spor hisselerine. Kent, ment vs. de bunlara örnek. Alıcı oldukça adamlar da şişiriyor. Erken giren kylar çıkacakları zamanı ayarlayabilirlerse kar da ediyorlar etmiyorlar değil ama tepeden yakalanani ağlatırlar.

Tahminimce bugün fenere brüt cezası gelir.

Kanka eskiden öyleydi de şimdi borsaya yeni giren 500bin kişi(ki buyuk çoğunluğu iddaaci tayfa) kolay para kazanmak icin boyle sisirilen hisselere her seviyeden atliyorlar. Ozellikle spor hisselerine. Kent, ment vs. de bunlara örnek. Alıcı oldukça adamlar da şişiriyor. Erken giren kylar çıkacakları zamanı ayarlayabilirlerse kar da ediyorlar etmiyorlar değil ama tepeden yakalanani ağlatırlar.

Fener bir ara 103 olmuştu 10 sene önce, ona benzedi, tabii şimdiki hali bölünmüş hali ama geçti sanırım eski zirvesini.

103ten 8e düşmüştü sonra, aynı düşüşler olacak eninde sonunda, bunda da Kentte de.

Kulübün kendisi de, yöneticilerde bayağı kar etmiştir bu işlemlerden bence.

Fener bir ara 103 olmuştu 10 sene önce, ona benzedi, tabii şimdiki hali bölünmüş hali ama geçti sanırım eski zirvesini.

103ten 8e düşmüştü sonra, aynı düşüşler olacak eninde sonunda, bunda da Kentte de.

Kulübün kendisi de, yöneticilerde bayağı kar etmiştir bu işlemlerden bence.

Aliden her sey beklenir kesin onun da parmağı vardir.

Kente butun cezaları yapıştırdılar, internetten alımı bile yasakladirlar. Iki gündür çakılıyor. Bizim buradan bir arkadaş vardı ins almamıştır.

Aliden her sey beklenir kesin onun da parmağı vardir.

Kente butun cezaları yapıştırdılar, internetten alımı bile yasakladirlar. Iki gündür çakılıyor. Bizim buradan bir arkadaş vardı ins almamıştır.
He o yasak efsane ya, şubeye gidip alıcan anca.

Borsada para kazanmanın en kolay yolu sezon bitince en düşükten spor hissesi al sezon acılana kadar bekle. Borsa babalarin mal kitleyebilecekleri toto lotocu iddaaci tayfayla dolduğu icin istedikleri gibi şişiriyorlar. %50 kâr garanti.

Ben de iki gündür al satla ekibimizden yolumu buluyorum :asd:

Iddiaci tayfa tespitin dogru knk
Benim arkadasin gecen banka promosyonu yatmis 3.5
borsaya giricem fln diyordu
Temmetu veren hisselere fln bak
Spor hisselerinden uzak durmaya calis dedim klasik olarak
Verdigi cevap
Temettu ne

Dolar 7.43
Müjde oldukça işe yaradı. Gündemi meşgul ederek görevini yerine getirmiş oldu

An itibariyle spor hisselerinde ele verdiler. HO.

O arkadaş hergün sıraya giriyorum almak için diyordu , büyük ihtimal en yüksekten almıştır. Şimdi de hergün satmak için bankaya gidiyordur büyük ihtimal.

İHTİYAÇ KREDİLERİNDE VADE SINIRI DÜŞÜRÜLDÜ!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından alınan ve açıklanan yeni karar kamuoyuna duyuruldu. BDDK'nın 4 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Tönetmeliğin 12/a maddesinin altın fıkrasında değişşiklik yapıldığı açıklandı. Bankaların ihtiyaç kredilerinde müşterilere uyguladığı 60 ay vade imkanı da bu karar ile yürürlükten kaldırılmış oldu. Alınan bu kararla beraber artık tüm bankalar ihtiyaç kredisi ürünlerinden müşterilerini yararlandırdıklarından en fazla 36 ay vade imkanı sunabilecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt