Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.152
- 4.171
- 2.418
Secime gitseler bile kazanır birincisi milletin beyni uyuşmuş hala reis diyo bi cogu ikinciside adam gibi bi muhalefet yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskıyı neyle kaldıracak gündem değiştirecek tek konu akdeniz mi o da bitti Bahçelinin problem çıkaracağı kanaatindeyim
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dolar : 7,79
Euro : 9,09
Sterlin : 10,05
:crushed:
8-9-10 olsa bari söylemesi kolay olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar bozuyor işi.Dolar : 7,79
Euro : 9,09
Sterlin : 10,05
:crushed:
nereye gidelimAklı olan gider, sonra pişman olacaksınız bir kez daha söyleyeyim.
Sırf bu yüzden geçen şunu düşündümÜlkenin anası ağladı yaw.
vatandaşa mikrofon uzatıldığında banane dolarla almıyorum maaşımı ben diyor.
Halkta karşılığı oluşabilecek söylemlere devam ederler ve sürdürürler işi.
Bakın çok garip dönemlerden geçiyoruz, muhalefetin pasifliği iktidarı alternatifsiz hale getiriyor.
Valla her yer olur alenen taşak geçiyorlar artık çünkü halkla.nereye gidelim
imamoğlu ve yavaşın aktif siyasetin içinde olmayacağını geçen gün KK açıklamıştı.Sırf bu yüzden geçen şunu düşündüm
Muharrem ince c.başkanı adayı olunca biz oylar bölünecek diye neden korkuyoruz ki şu an seçimlere göre azınlık olan tarafız ve ilk amaç seçimleri ikinci tura bırakmak olmalı
Bu yüzden c.başkanı seçimini ne kadar çok aday çıkarsa ( İnce Yavaş İmamoğlu Akşener ) muhalefet adına daha yararlı olur.Topluma önce bol alternatif sunulmalı ve buna göre hareket edilmeli
Bunlar içinde birçok kesimden oy alacak olan da İmamoğlu dur bence
Sırf bu yüzden geçen şunu düşündüm
Muharrem ince c.başkanı adayı olunca biz oylar bölünecek diye neden korkuyoruz ki şu an seçimlere göre azınlık olan tarafız ve ilk amaç seçimleri ikinci tura bırakmak olmalı
Bu yüzden c.başkanı seçimini ne kadar çok aday çıkarsa ( İnce Yavaş İmamoğlu Akşener ) muhalefet adına daha yararlı olur.Topluma önce bol alternatif sunulmalı ve buna göre hareket edilmeli
Bunlar içinde birçok kesimden oy alacak olan da İmamoğlu dur bence
saçmalığın daniskası bir fikirAlternatif çok olunca kafası karışıyor halkın reyize oy veriyor uğraşmıyor sırf 2.tura kalmasın bir daha oy vermekle uğraşmıyım diyen kitle bile var yahu.
kendisi yer alıyor sankiimamoğlu ve yavaşın aktif siyasetin içinde olmayacağını geçen gün KK açıklamıştı.
Ekim eylülden daha iyi olacak inşallah.Valla her yer olur alenen taşak geçiyorlar artık çünkü halkla.