GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar ne zaman uyanacak inanın bilmiyorum. Sitenin güvenlikçileri hala akp diyorlar. Herif 2300 maaşa talim , ona rağmen hanımı çalıştırmam modunda takılıyor evde 3 çocuk. Hafta başları sigarasını almaya geliyordu. Artık o kapıyıda kapattım Gitsin akp ilçe teşkilatından alsın sigarasını.

Bugünkü ekonomi 90'larda olsaydı 10 kere değişirdi hükümet, o zamanlar bu tarz kırılmalar hükümetlerin sonu oluyordu. RTE'nin farkı bu oldu zaten , millet garibanlığı kabullendi , içselleştirdi ve uyuştu. Olan bizim gençliğimize oldu. Zararın neresinden dönersen kârdır demişler , bundan sonra aldığım nefesi bile buradan gitmeme yarayacak şekilde alıp kullanacağım.

Bugünkü ekonomi 90'larda olsaydı 10 kere değişirdi hükümet, o zamanlar bu tarz kırılmalar hükümetlerin sonu oluyordu. RTE'nin farkı bu oldu zaten , millet garibanlığı kabullendi , içselleştirdi ve uyuştu. Olan bizim gençliğimize oldu. Zararın neresinden dönersen kârdır demişler , bundan sonra aldığım nefesi bile buradan gitmeme yarayacak şekilde alıp kullanacağım.

Doğru. Din ve Milliyetçilik damarını kullanarak uyuşturdu. Her şeyi dış güçlere bağlayan bir kitle var artık. Bizi karıştıramadılar kardeşimiz Azerbaycan'a saldırdılar diyeni gördü bu gözler.

Perşembe 7.70 ten bozdurdum aynı gün düşüşe geçti sevinmiştim ben de

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanlar ne zaman uyanacak inanın bilmiyorum. Sitenin güvenlikçileri hala akp diyorlar. Herif 2300 maaşa talim , ona rağmen hanımı çalıştırmam modunda takılıyor evde 3 çocuk. Hafta başları sigarasını almaya geliyordu. Artık o kapıyıda kapattım Gitsin akp ilçe teşkilatından alsın sigarasını.
Valla ben anlamıyorum bu millete bi şeymi yedirip iciriyolar öyle olsa herkezi etkiler tahminim belli bi IQ seviyesinin altındakileri etkiliyo verdikleri yoksa bu kadar körü körüne destek olamaz

Yardım alan kişi sayısına baksanız bu kadar kafanıza takmazsınız sonucu reyiz çok akıllı adam her şeyi çok güzel işledi kendisi ben bırakıyorum demeden seçim kaybetmez

Doğru. Din ve Milliyetçilik damarını kullanarak uyuşturdu. Her şeyi dış güçlere bağlayan bir kitle var artık. Bizi karıştıramadılar kardeşimiz Azerbaycan'a saldırdılar diyeni gördü bu gözler.
Oysa ne dinle ne milliyetçilikle zerre alakası yok siyasal islamın. Dindar olan, milyonlarca insanın kul hakkına girmez. En basitinden dahil olduğum neslin şaibesiz sınavı yok. Milliyetçilik deseniz afedersiniz götten uydurdukları alternatif sözde tarihle yapıyorlar bunu , zaten RTE milliyetçiliği ayaklar altına alıyordu en son. Arap yalamaktan dilleri aşındı fakat Uygur Türkleri için zerre destek yok , Çin dostu havalimanı ile uğraşıyorlardı falan. Milliyetçiliği dinle sulandırıp iğrenç bir ideoloji yarattı adamlar , yoksa ne dinle ne milliyetçilikle ilgisi yok bunların. İnsanlardan ise umudumu keseli çok oldu , kendi adıma o kadar sıkışmış hissediyorum ki apolitik büyütülen biri olarak iyice radikalleşti düşüncelerim. Bana kalırsa Nazi terminolojisinde geçen untermensch tabiri aslında hiçbir zaman onların iddia ettiği gibi ırklarla alakalı değildi , her millet içinde bu tip bir kitle barındırıyor. Bizimkini başta tutanın ekseriyeti de bu tabire mensup tipler , sokak röportajları da bunun kanıtı.

Yardım alan kişi sayısına baksanız bu kadar kafanıza takmazsınız sonucu reyiz çok akıllı adam her şeyi çok güzel işledi kendisi ben bırakıyorum demeden seçim kaybetmez
10 milyon asgari ucretli, 12 milyon emekli, 4 milyon da işsiz var. Son rakamlar bunlar.

Son secimde reyz 26 milyon kisiden oy almış hido. Hepsi mi reyze calismis :asd:

10 milyon asgari ucretli, 12 milyon emekli, 4 milyon da işsiz var. Son rakamlar bunlar.

Son secimde reyz 26 milyon kisiden oy almış hido. Hepsi mi reyze calismis :asd:
6 milyon işsiz var.

2 milyonu yasaktan dolayı çıkaramıyorlar sadece.

Doların 15 olduğunu görme ihtimalimiz mevcudiyetini sürdürüyor. Bunu engelleyebilecek bir tek yol var.

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

Endeks bu ay, ağustosa göre yüzde 3,1 artarak 88,5 değerine ulaştı. Ekonomik güven endeksindeki yükseliş, tüketici, reel kesim (imalat sanayi) ve hizmet sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı.

Tüketici güven endeksi eylülde aylık bazda yüzde 3,2 artarak 82, reel kesim güven endeksi yüzde 0,5 yükselerek 105,7, hizmet sektörü güven endeksi de yüzde 6,4 artarak 74,9 değerini aldı.

Perakende ticaret sektörü güven endeksi ise aynı dönemde yüzde 1,5 azalarak 93,5'e ve inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

Tüketici güven endeksi "Eylül 2020 Haber Bülteni"nde gerçekleştirilen güncelleme ekonomik güven endeksine de yansıtıldı. Ayrıntılı metodolojik bilgiye, "Ekonomik güven endeksinde yapılan ana revizyona ilişkin metodolojik doküman" dosyasından ulaşılabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt