GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Döviz varsa elinizde bozdurmayın şimdilik. Yükseleceğe benziyor

İhracat treninin başına üretim lokomotifini getirerek istikrar ve verimlilik vagonlarını milli ekonomi raylarına oturtuyoruz.

🥴

Mehmet Cengiz ve şürekasının 2023 planları tüm hızıyla devam ediyor. Bu millete müstehak.

Olur mu
Faizsiz devlet yürümez. Misal bize faiz haram. Ama söz konusu toki vs olunca hiçbir sorun olmaz
Tüm devlet erkanina ve devlet kurumlarına helal kılınmış faiz

3300 tl kredi aldim toplamda. Odemesi 4k civari cikti. 1 sene ertelettim 5k oldu simdi. Makul bir faiz olsa neyse de 1 yillik neredeyse yuzde 20 geliyor ustune. Okurken ac geziyorduk bir de o para birseye yetseydi icim yanmayacaknsjsjsj

Ekonomi konusunda guzel haberler bir bir geliyor

4 cephede savasip bir de ulkenin genclerine yuksek standartlarda imkanlar sunan, ekonomimizi dimdik ayakta tutan bir hukumetimiz var. Gelecekte bu guzel insanlar icin destanlar yazilacak. Allah yardimcin olsun ERDOGAN.

4 cephede savasip bir de ulkenin genclerine yuksek standartlarda imkanlar sunan, ekonomimizi dimdik ayakta tutan bir hukumetimiz var. Gelecekte bu guzel insanlar icin destanlar yazilacak. Allah yardimcin olsun ERDOGAN.
EkSeeVmXYAAGZtm

14694.jpg

Kyk borcuna % kaç faiz uygulanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt