- 10 Nisan 2013
- 59.367
- 43.080
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zenginler daha az vergi verir, o parayı fakirden değil de zenginden alsalar dünyadaki tüm vergi sistemi çöker.Borcu gectim faizini silseler yeterli
Olur muBorcu gectim faizini silseler yeterli
Neyin başına oturuyoruz şimdi tam anlamadımİhracat treninin başına üretim lokomotifini getirerek istikrar ve verimlilik vagonlarını milli ekonomi raylarına oturtuyoruz.
![]()
Olur mu
Faizsiz devlet yürümez. Misal bize faiz haram. Ama söz konusu toki vs olunca hiçbir sorun olmaz
Tüm devlet erkanina ve devlet kurumlarına helal kılınmış faiz
Ekonomi konusunda guzel haberler bir bir geliyor
4 cephede savasip bir de ulkenin genclerine yuksek standartlarda imkanlar sunan, ekonomimizi dimdik ayakta tutan bir hukumetimiz var. Gelecekte bu guzel insanlar icin destanlar yazilacak. Allah yardimcin olsun ERDOGAN.
Ekonomi konusunda guzel haberler bir bir geliyor
4 cephede savasip bir de ulkenin genclerine yuksek standartlarda imkanlar sunan, ekonomimizi dimdik ayakta tutan bir hukumetimiz var. Gelecekte bu guzel insanlar icin destanlar yazilacak. Allah yardimcin olsun ERDOGAN.
Kyk borcuna % kaç faiz uygulanmışEkonomi konusunda guzel haberler bir bir geliyor
3 yil 9 ay icin toplam yuzde 20 faizKyk borcuna % kaç faiz uygulanmış