GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi bankada makas aralığı daha düşük bilgin var mı?
Hocam genele bakarsak çoğu birbirine yakın bazen hatrı sayılır farklar görülebiliyor.Benim maaş hesabım Yapı Kredi olduğu için oradan çektim.Almayı düşünüyorsan makas aralıklarını gösteren sitelerde alış satış kurlarına bakabilirsin.Türk lirasında durmak emeğimizin heba olması demek maalesef...Benim geçen sene kazandığım 50.000 liram bugün 25.000 liraya düştü.7 senedir 3 vardiya çalışan bir işçiyim.7 sene tl de durduk da ne oldu?Olan emeğime alın terime oldu.Kimse kusura bakmasın.Geçen sağolsun arkadaşın önerisiyle dolar aldım.Git gide kara geçiyorum.Hele bir de Biden seçilirse sen o zaman gör.

Ellerinde tek bir yol kaldı. Hükümetin istifası.

Bunun artık geri dönüşü yok.

Fıtratlarında yanlıştan dönmek yerine yanlışı doğru olarak kabul ettirmek olduğu için söylediğin şey imkansız hocam.

Bunun gerçekleşmeyeceğini herkes gibi ben de biliyorum. Sadece gitmelerinden başka çözüm yok demek istiyorum.

Bunun gerçekleşmeyeceğini herkes gibi ben de biliyorum. Sadece gitmelerinden başka çözüm yok demek istiyorum.
Anladım. Valla istifayı geçtim parlamenter sisteme geri dönüş sinyali ve erken seçim kararı bile doların ateşini bir nebze alır ama umurlarında değil gibi davranıyorlar.

fakir ve dünyadan kopuk bi halk bu tarz yöneticilerin herzaman işine gelir,tarihte ve günümüzde örnekleri mevcut. dertleri ekonomiyi düzeltmek değil oylarımız düşmeden nasıl uyuturuz halkı,nasıl alıştırırız, tek düşündükleri bu bence.

Şuan muhalefet olsam herhalde iktidar olmamak icin kirk takla atardim. Çünkü göreve geldikleri anda bütün hatalari yuklenecekler.

Şuan muhalefet olsam herhalde iktidar olmamak icin kirk takla atardim. Çünkü göreve geldikleri anda bütün hatalari yuklenecekler.
Eğer şimdi muhalafet erken seçim ister ve kazanırsa iktidar 3 sene sonra tekrar geri gelir.20 yıldaki tüm yıkıntıları 3 senede muhalefetin üstüne atıp daha fazla oyla geri gelirler.Bizim toplumumuzu tanıyan herkes bunun olacağını bilir.

Eğer şimdi muhalafet erken seçim ister ve kazanırsa iktidar 3 sene sonra tekrar geri gelir.20 yıldaki tüm yıkıntıları 3 senede muhalefetin üstüne atıp daha fazla oyla geri gelirler.Bizim toplumumuzu tanıyan herkes bunun olacağını bilir.

Bu ülke daha bir 40 yıl sol iktidar görmez.

İlk işi ülkeyi şu hale sokanları bitirmek olmayan biri gelmesin mümkünse

Geçmiş olsun Euro 10 oldu...

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt