Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.062
- 73.640
- 5.188
Şuanda mutluluktan ellerini ovuşturuyordur malum şahıs. En sonunda istediği oldu ülkeye tüyü dikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çocuk neden bu kadar zekasız? Avrupalılar küçükken suratına pırtladı galiba bununYaw hadi git isine, git donerini ye afiyetle
Eğer şimdi muhalafet erken seçim ister ve kazanırsa iktidar 3 sene sonra tekrar geri gelir.20 yıldaki tüm yıkıntıları 3 senede muhalefetin üstüne atıp daha fazla oyla geri gelirler.Bizim toplumumuzu tanıyan herkes bunun olacağını bilir.
8.5 nedir yav daha çok yakın bir geçmişte 4 oldu diye ah vah diyorduk. İçim sıkılıyor, fiyatlar bunaltıcı bir hal aldı insanın yaşam sevincini alıp götürüyor, pc donanımına ilgim vardır en büyük hobilerimden biridir bana inanılmaz huzur verir sistem toplamak, pc'yi modifiye etmek inciğiyle boncuğuyla uğraşmak, normal kalite s... min 120mm'lik kasa fanı 150 tl'den başlıyor, noctua marka falan almaya kalksan en aşağı 250-300 tl fiyat biçiliyor. Fan la fan eskiden yolda görsem tekme atacağım şeyin fiyatı 250 tl.
Elektrikli bisiklet alıp gezdim komple yazın, bana toplam maliyeti 13 bin liraydı. Adamların 750-1200 dolar arasına aldığı şeyi ben 13 bin liraya aldım inanılır gibi değil, neyseki piyasası vardı direkt sattım işim bitince.
Senin elinde döviz var mı hali hazırda ? Bende sıfır.Engellenemez yükselişimiz hakkında fikirlerin nedir abim.
Dogdugun ev kaderindir - Acun Medyabütün bu olanlar kaderimiz değil
söyleyeceklerim bu kadar

Fazla alkol beyin hücrelerini yok etmiş olmalı.O çocuk neden bu kadar zekasız? Avrupalılar küçükken suratına pırtladı galiba bunun
var abi. aklım faize kayıyor bu aralar ama keramettin %20 olmadan girmeyin diyor faizeSenin elinde döviz var mı hali hazırda ? Bende sıfır.
Faiz yılda ne veriyorvar abi. aklım faize kayıyor bu aralar ama keramettin %20 olmadan girmeyin diyor faize
2023te 20tl hayirlisiyla.
Halkbanktan baktım birkaç gün önce 32 güne %12 veriyor. İNG %15lerdeydi rengim.Faiz yılda ne veriyor