GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Ekim ayı TÜFE enflasyon rakamları sonrasında 2021 yılında uygulanacak olan yeniden değerleme oranı rakamı netleşti. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi rakamına göre 2021 yılı yeniden değerleme oranı yüzde 9.11 olarak gerçekleşti. Buna göre trafik cezaları, cep telefonu, pasaport, ehliyet vb. harçlara 2021 yılında yüzde 9.11 oranında zam gelmesi bekleniyor.

2014 te yurt dışına gitmiştim oradan hatırlıyorum Euro 2.95 civarıydı asgari ücret 1150 lira yaklaşık 350 Euro.. TL bazında yüzde 200 zam yapılan asgari ücret euro bazında yaklaşık yüzde 30 erimiş.. asgari ücret işin iyimser kısmı aslında.. esim devlette diş hekimi o dönem aldığı döner artı maaş toplam ücret bugün sadece yüzde 30 artmış .. Euro bazında maaşı 3 kat erimis

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Ekim ayı TÜFE enflasyon rakamları sonrasında 2021 yılında uygulanacak olan yeniden değerleme oranı rakamı netleşti. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi rakamına göre 2021 yılı yeniden değerleme oranı yüzde 9.11 olarak gerçekleşti. Buna göre trafik cezaları, cep telefonu, pasaport, ehliyet vb. harçlara 2021 yılında yüzde 9.11 oranında zam gelmesi bekleniyor.

Karadeniz'de bir tabir vardır Giresun-Ordu civarında. Anüs (kabasını siz anladınız) bölgesinden Trabzon görünüyor diye...

Halkın nefes alacak dermanı kalmadı, hala birazcık daha şey yapayım derdindeler.

Telefon kayıt ücreti 2006 lira olmuş. Üstüne 300 lira koyar Huawei alırım

Berat’ın ekonomiden zerre anlamadığını ve uyguladığı ekonomi politikalarından dolayı bu halde olduğumuzu düşünen pollyanadan daha pollyanadır.

Zihniyet değişmedikçe en kallavi ekonomistleri getir sonuç değişmez.

Eğitim başta olmaz üzere adalet ve üretim sistemlerinde yapılacak rasyonel değişikliklerle pozitifliğe doğru adım atarız. Uzuuun bir süreç akabinde tabiki. Günü kurtarmaya çalışırsan bi arşın yol alamazsın ki alamıyoruz.

Yoksa bakan ha A olmuş ha B ne farkeder?

Berat’ın ekonomiden zerre anlamadığını ve uyguladığı ekonomi politikalarından dolayı bu halde olduğumuzu düşünen pollyanadan daha pollyanadır.

Zihniyet değişmedikçe en kallavi ekonomistleri getir sonuç değişmez.

Eğitim başta olmaz üzere adalet ve üretim sistemlerinde yapılacak rasyonel değişikliklerle pozitifliğe doğru adım atarız. Uzuuun bir süreç akabinde tabiki. Günü kurtarmaya çalışırsan bi arşın yol alamazsın ki alamıyoruz.

Yoksa bakan ha A olmuş ha B ne farkeder?
beratin bakan olması ekonomi politikası acısından bisey farkettirmedi dogrudur ama finans anlamında ciddi etkisi oldu. turkiyenin uluslararası finans cevrelerinde itibarının sıfırlanmasında donum noktasıdır. o gun londrada alay konusu oldu bu atama ve o gunden sonra turkiyeyi kimse ciddiye almamaya basladı. berat yerine x bir kisi bakan olsaydı bugun ne doviz ne kredi ratingleri ne cdsler bu seviyelerde olurdu.

Adamlar iş bankasının gelirlerine çökmüş iş bankasında hissesi olan chp nin daha yeni haberi olmuş!

Berat başkan yine kapakları taktı dolari 10 krs birden indirdi saatler içinde yürüyedur cokomelli adam

Adamlar iş bankasının gelirlerine çökmüş iş bankasında hissesi olan chp nin daha yeni haberi olmuş!

Herhangi bir şeye çökmüş değiller.

İşbankasındaki CHP hisselerinin (%28) temettü gelirleri Atatürk ün vasiyeti doğrultusunda Türk Tarih ve Türk Dil Kurumlarına aktarılmaktadır.

CHP nin temettü gelirlerinin Hazineye aktarıldığından haberdar olmaması şaşılacak bir durum değildir.

Buradaki tek detay bu kurumlara, faaliyetlerinin finansmanı için Atatürk ün vasiyeti ile aktarılan temettü gelirlerinin Hazine ye aktarılmasının etik olup olmadığıdır.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herhangi bir şeye çökmüş değiller.

İşbankasındaki CHP hisselerinin (%28) temettü gelirleri Atatürk ün vasiyeti doğrultusunda Türk Tarih ve Türk Dil Kurumlarına aktarılmaktadır.

CHP nin temettü gelirlerinin Hazineye aktarıldığından haberdar olmaması şaşılacak bir durum değildir.

Buradaki tek detay bu kurumlara, faaliyetlerinin finansmanı için Atatürk ün vasiyeti ile aktarılan temettü gelirlerinin Hazine ye aktarılmasının etik olup olmadığıdır.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ha bu çökme olmuyor demek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt