GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu kur artışına sevinenler görüyorum da ciddi şekilde zarar veriyor günden güne ve etkisi de zamanla daha çok hissedilecek.

Hani bir noktaya geldiğinde de geri döndürmek çok daha zor olacak, olmaz dediğiniz rakamlar gelecek.

6 lirayken dalga boyutu artık yükseldi demiştim, artık 1 lira artış %10 noktasına geldi yani 1 liralık geçişler çok da anormal olmayacak günden güne.

Bugün politika faizini artırsak bile acaba dizginler mi diye tam emin olamıyoruz geldiğimiz nokta çok üzücü

bu görevden alma niyeki? uysal laf dinlemiyo muydu yoksa?
Kuklayi degistirirsem piyasanin atesi bir nebze olsun duser diye plan yapmis fakat piyasanin normal halk kadar saf olmadigi gercegini goz ardi etmis. Yuksek muhtemel yeni baskanin ilk icraati 150-200 puanlik bir faiz artisi ile piyasaya olumlu bir mesaj vermek olcak. Aksi takdirde, henuz damat ta yerinde dururken ay sonu 9TLyi asmamak icin hicbir sebep yok.

e3oobus4.jpg

Olm bu kur artışına sevinenler görüyorum da ciddi şekilde zarar veriyor günden güne ve etkisi de zamanla daha çok hissedilecek.

Hani bir noktaya geldiğinde de geri döndürmek çok daha zor olacak, olmaz dediğiniz rakamlar gelecek.

6 lirayken dalga boyutu artık yükseldi demiştim, artık 1 lira artış %10 noktasına geldi yani 1 liralık geçişler çok da anormal olmayacak günden güne.
bu çok büyük ahmaklık admirim hakikaten dolar artarsa malum şahıs gider diye bekleyen arkadaslar var. çok sıkıntılı bir bakış gerçekten

halktan tamamen kopuk, ülkeyi asla yansıtmayan bir şatafat ve lüks.

gecekonduda, kolonları çatlamış binalarda yaşam mücadelesi veren milyonlar var bu ülkede.

40 yıl 2 göz bi ev alabilmek için canını dişine takıp çalışan vatandaşlar var.

halktan tamamen kopuk, ülkeyi asla yansıtmayan bir şatafat ve lüks.

gecekonduda, kolonları çatlamış binalarda yaşam mücadelesi veren milyonlar var bu ülkede.

40 yıl 2 göz bi ev alabilmek için canını dişine takıp çalışan vatandaşlar var.

Evet ve o adamlar seçiyorlar böylelerini. Tuzu kuru adam işi bunlara bağlı olsa da yanlarından geçmiyor sandıkta. Reisi cumhur 3 istedi diye 6 çocuk yapan dolmuşçu ise vitesin topuzunu da yese yine geri çekilmiyor ezberlerinden. Enteresan bir ülke, akıl sağlığı ve vicdanı yerinde bir insanın mutlulukla barınabilmesi anca bugün için cebinde ne kadar olduğuna veya anlık sağlık durumuna bağlı. Geleceğe bakıp umutla yaklaşmak bugünün zorluğunu göğüslemekten bile daha zor.

İşi ehline vermezsen olacağı bu...

Adamlar israfı,müteahhitlere peşkeş çekilen paraları gördükleri halde suçu hâlâ dış güçlere atıyorlar.

Aynısını konuştuk geçen arkadaşla.. haftalik 50 krs artış neredeyse develuasyon gibi algi yaratiyordu şu an 2-3 günde artıyor normal karsiliyoruz

Başlığını bulamadığım için buraya yazıyorum, garantiden alım satım yapan var mı döviz altın falan? 1-2 soru soracağımda.

Twitter'a Ekşiye bile bakmıyorum ekonomi muhabettlerine denk gelmemek için insanın içi daralıyor artık.

Şimdi de başladılar biden seçildi MB başkanı değişti haftaya dolar tecavüze devam eder muhabbeti harbiden darlandim ya pazartesi sanki stresli bir isim varmış gibi gerginim..

Ben altın veya gümüş alımı yapayım diyorum da alım satımı tam bilmiyorum ve Garantide gümüş alımını bulamadım. Ek olarak Yatırım hesabı açmak gerekiyor mu bunun için onunla ilgili bir bilgide bulamadım:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt