GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi de başladılar biden seçildi MB başkanı değişti haftaya dolar tecavüze devam eder muhabbeti harbiden darlandim ya pazartesi sanki stresli bir isim varmış gibi gerginim..

Bu gidişle erasmus/workandtravel kovalayacağım valla. Ülke ekonomik olarak zaten sıkıntıda ama insanların asabiyeti/gerginliği genel huzursuzluk beni feci darlıyor.

Ben altın veya gümüş alımı yapayım diyorum da alım satımı tam bilmiyorum ve Garantide gümüş alımını bulamadım. Ek olarak Yatırım hesabı açmak gerekiyor mu bunun için onunla ilgili bir bilgide bulamadım:d
Altın hesabı acip alım satım yaparsın. Garantide gümüş alım satımı yok ama borsada gmstr diye gumus fonu var o alinabilir. Ayni kapiya cikiyor. Onun icin de hesap acman lazim falan uzun iş.

Ben altın veya gümüş alımı yapayım diyorum da alım satımı tam bilmiyorum ve Garantide gümüş alımını bulamadım. Ek olarak Yatırım hesabı açmak gerekiyor mu bunun için onunla ilgili bir bilgide bulamadım:d

Bu işlemlerde en ideal türkiye finans hepsinin alım satımı var makaslar çoğundan daha uygun..

Herkes emtia ve döviz alımına başladığı için acaba diyorum bir öttürme operasyonu gelir mi

Altın hesabı acip alım satım yaparsın. Garantide gümüş alım satımı yok ama borsada gmstr diye gumus fonu var o alinabilir. Ayni kapiya cikiyor. Onun icin de hesap acman lazim falan uzun iş.

Hisse senedi hesap açılışı var internet bankacılığında ama o mu acaba orayı çözemedim. Hepsini kapsıyor dimi o.

Bu işlemlerde en ideal türkiye finans hepsinin alım satımı var makaslar çoğundan daha uygun..

Finansla albarakaymış en uygunu soruşturdum birazda makaslar arasında çok fahiş bir fark yok yine bakındım biraz.

Biden ın seçilmesi doları artırırmı azaltırmı ne diyonuz

Hisse senedi hesap açılışı var internet bankacılığında ama o mu acaba orayı çözemedim. Hepsini kapsıyor dimi o.

Finansla albarakaymış en uygunu soruşturdum birazda makaslar arasında çok fahiş bir fark yok yine bakındım biraz.

Aynen hisse senedi hesabı acman lazim.

Sadece altın ve gümüş alip satacaksan Türkiye finans iyiyse hic uğraşma oradan yap bence.

Katılım bankaları hepsi aynı diye biliyorum kuveyt kullanın baya pratik.

Akp kalitesine yakışır bir başkana benziyor. HO.

iş bankasında bir fon gördüm iş portföy elektrikli araçlar karma fon.
global borsalarda elektrikli araç işiyle alakalı büyük şirketlerin hisselerini biriktiriyorlarmış.
fon risk düzeyine baktım en riskli 7 iken bu fon 6.
yani oldukça riskli ama çok uzun vade düşündüğüm için küçük bir miktar 2 bin lira civarı alıp unutmak düşüncem var.
10 gün önce almıştım bugün baktım 150 tl artmış 10 günde.
5 yıl, 10 yıl sonra çok yaygınlaşması kesin olan sektör olduğu için stressiz fantezi yatırımı benimki asla yatırım tavsiyesi değildir

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt