GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama için piyasaların kapanması bekleniyor belli ki. Olumsuz bir havadis olma ihtimali yüksek.

Altının yükselmesi, covid olayından önce görünen ve bu minvalde yorumlanan bir durumdu. 2018'de, 1200'lerdeki onsun 1900'leri aşacağını söyleyenlerle tartışıyordum çeşitli platformlarda.
Esasında altın toplama hareketleri covid ile sekteye uğradı ülkeler altın bozdu ve piyasaya nakit para sürdü. Altındaki yükselişin temelini virüsten ziyade, değişecek para sistemine ve dünya piyasasında büyüyen, karşılığı olmayan balon kağıtlara bağlıyorlar.
Evet 1600-1400 arası bir düşüş oldu çünkü başta

Aslında onun temel sebebi de sağlık yoksa paranın önemi yok algısıydı.

Piyasalar cidden bu düz mantıklarla işliyor hep.

İstanbul havalimanı açılacakken sıkıntılı olduğu belli olduğundan Pegasusun fiyatının 3 katına çıkması gibi.

Volatilite konusunda bitcoin'u suya getirip susuz getiren Turk lirasi istifa haberinden sonra suni bir yukselme yapmis. Ama ismi gecen kisi getirilirse tekrar ralliye baslamasi cok surmez.

Döviz götüm götüm yükselmeye başladı piyasalar kapanmaya yakın. Bakalım gece ne haberler alacağız.

Ons'un artacagini düsünüyorum, 489'dan topladim biraz gram

Doların 8.25-30'a kadar çıkması normal olur düzeltme babında.

Yeni isim belli olsa da yönü belirlesek artık biz de.

Avrupa borsaları +7, +8 yapmis. Vay be.

Sonunda istifa kabul edilmiş.

Tek söylenecek söz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan olan merkez bankasının yani bu halkın 100 milyar dolar cash parasına oldu!

Yav bu listenin bir başkasında da Mustafa Varank İç İşleri bakanı olarak görülüyor kolpa bu listeler. Ayrıca Alpaslan Baki Ertekin Erciyes Anadolu Holding (eski boydak holding) CEOsu ne alaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt