GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işlerle ugrasiliyorsa mebla min. 250 bin olmalı kanımca.. diğer türlü param değerini korusun isteyen döviz veya altına al yat yapacak.. para kucumsedigimi sanmayın 50 binlik dövizde yüzde 10 artış yakalayan 5 bin TL kazanır bu para kimseyi ne ihya eder ne berbat eder.. hayat standartlarına hiçbir etkisi olmaz boşa bu işlerin peşinde yaşadığı sinir stres de cabası.

% 10'u 1 ayda alıyorsan bütçe bazlı değil yüzde bazlı bakmak lazım bence, yılda parayı ikiye katlarsın çünkü.

50 bini olan için o parayı 1 yılda 100 bin yapmak da fark yaratır.

Yılda % 10u banka da veriyor zaten.

% 10'u 1 ayda alıyorsan bütçe bazlı değil yüzde bazlı bakmak lazım bence, yılda parayı ikiye katlarsın çünkü.

50 bini olan için o parayı 1 yılda 100 bin yapmak da fark yaratır.

Yılda % 10u banka da veriyor zaten.

Üstad profesyonel bir yatırımcıdan bahsetmedim..hep iyi gitmiyor bu işler 3 yıldır herşey uçtuğu için bilen bilmeyen kazanıyor.... 2011-2015 arası kazandım diyenin alnindan opulur asil..normal bir piyasada 50 bine aylık 5 kazanabilecek kapasitedeki adam zaten yüksek sermayeye ulaşır rahatlıkla..biraz daha benim gibi acemi yatırımcılar için konuşuyorum..

Evet güldük eğlendik ama bizimde hiç aramız yok anasını satayım şimdi de bulutların üstüne çıktı millet.

yeryüzüne geri dönelim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt