GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüşün devam etmesinin sebebi ne şimdi tam olarak

Bir ülkede iş yapılabilmesi için kurlarin 3 ve altına inmesi lazım

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşük kur , aşırı tüketim ve ithalat çılgınlığıyla birleştiği zaman bugün kü ekonomik tabloyu çıkarıyor karşımıza zaten , dövizin çıkıp yükselmesinden ziyade stabil seyretmesi her zaman daha iyidir , ne ani düşüşler ne de yükselişler hiç bi şekilde güven sağlamaz piyasaya

Düşüşün devam etmesinin sebebi ne şimdi tam olarak
Sarmal oluştu.

8.50den itibaren malı dağıttılar şimdi de daha da düşecek paniği olacak noktaya yaklaştı. Burada hızlı kırılma olursa 7.20ye kadar gider.

19 Kasımda da 200 puan faiz arttırsalar kafi, fazlasına gerek yok.

7.23 hareketindeki gibi olursa 6.30lara kadar geri gitme ihtimali var orta vadede ama bir yerde yine 8i görmesi lazım önce, satış fırsatı olacaktır bu nokta. Papaz zamanı da 6nın altına asla diyorlardı ama 5.10a kadar düşmüştü.

Tabii siyasi veya uluslarası bir sorun yaşarsak iyimser senaryo yine kötüye döner hızlıca.

aga herkes mizahını yaptı sıra bende
sen 8.32den aldığından beri hiç yeşil yakmamış dolar :asd: (y)
Ekli dosyayı görüntüle 101032

bu millet yaptıklarını unutmayacak

Daha efsanesi var.. benim arkadaş 4 aydır ev satmaya calisiyiordu satıp dolara basacakti parayı.. geçen cuma akşam satıp dolar almış 😆😆😆
8.55 ten herif öyle bir yerden aldı ki 1 krs bile ustu gorulmedi

Daha efsanesi var.. benim arkadaş 4 aydır ev satmaya calisiyiordu satıp dolara basacakti parayı.. geçen cuma akşam satıp dolar almış
Bari Amerikan seçiminin sonucunu bekleseymiş napmış öyle yav.

Daha efsanesi var.. benim arkadaş 4 aydır ev satmaya calisiyiordu satıp dolara basacakti parayı.. geçen cuma akşam satıp dolar almış 😆😆😆

Ev satılıp dolar mı alınır ya dolar satılıp ev alınır ters yapmış

Bu düşüş bir 10 gün devam eder diye tahmin ediyorum.
Son nokta nerede olacak diye çok merak ediyorum.

İlk bahar'a kadar yine alttan toparlayıp yoluna devam eder.
Euro yine 10-11 bandına gelir.
Bu hikayeleri çok gördük.
Bir aşağı hep yukarı.

Gscimbom mobil

Sonda şöyle bir tepki beklemedim değil
avatarın beni böyle bir bekleyişe itti rtaş

Ev satılıp dolar mı alınır ya dolar satılıp ev alınır ters yapmış

Tamamen nasipsizlik ..bir de 2. eviydi yeni ev almıştı yazın 355 e vermedi şimdi 345 e satti..kredi faizi o kadar dusukken adamın evini almadılar şu ortamda ev sattı dolari da tam tepeden yakaladı..

Tamamen nasipsizlik evi de yazın 355 e vermedi şimdi 345 e satti..kredi faizi o kadar dusukken adamın evini almadılar şu ortamda ev sattı dolari da tam tepeden yakaladı..

Ev durduğu yerde artıyor + kira geliri var ondan risk oluyor çevirip döviz vs almak 2 ay sonra iyiki yapmışım da diyebilir duvarları da kemirebilir böyle bir şey işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt