- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
İlginç şeyler olmakta. Top gibi oynuyorlar eqhonomimizlen!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacağın kağıdı söyle üstat ben de cüzi bir miktar basacağım.Neyse yavaştan borsaya gireyim.
Birlikte batalım diyorsun yani?Alacağın kağıdı söyle üstat ben de cüzi bir miktar basacağım.
Rengim borsaya girme düşüncem bu kadar etki ettiyse bir de girdikten sonra olacakları düşün.Ulan oğuzhan borsa +0.70 falandı borsaya girdin su an -1.50.
Top,tank,tüfek ne varsa gelsinler.Ümmeti bölemeyecekler.Ab Aralık 10 da olası yaptırımları konusacakmis o olabilir mi acaba sebep

Ulan harbiden bende büyük şanssızlık var yav...Dolar aldım birden çakılmaya başladı.Sattım şimdi de yükselmeye başladı.Borsa gireceğim düşüncesini yazıya döktüm.Borsa düşmeye başladı.![]()

Altından uzak durUlan harbiden bende büyük şanssızlık var yav...Dolar aldım birden çakılmaya başladı.Sattım şimdi de yükselmeye başladı.Borsa gireceğim düşüncesini yazıya döktüm.Borsa düşmeye başladı.![]()
Az biraz varAltından uzak dur

Yeni aşı haberleri ons altında salınmalara sebebiyet verdi. Tüm bu aşı goygoyu artık satmayınca ne olacak? Para güvenli limanlara akmaya devam edecek.
Mahkemeye ver rengim zararini karsilamak zorunda. Yok öyle yatırım tavsiyesi vermek.Batırdın beni Sıddık.. 7.90 dan dolar almıştım senin lafına inanıp 7.60 tan bozdum cuma gün düşecek diye... hani %3 düşüş olacakti hayatımla oynadın resmen 2 milyon TL'lik almıştım sayende 1 günde 80 bin içeri girdim..Murattan sonra benim hayatımı da forumdaki bir götten üfürükçü karartti maalesef siz siz olun buradakilere kanmayın dostlar..