Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Send dolarlari sattigin için mi öyle diyorsunDolar bu seneyi 8 seviyesinde kapatacak.YTD!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Send dolarlari sattigin için mi öyle diyorsunDolar bu seneyi 8 seviyesinde kapatacak.YTD!
Ulan bura ekonomi konusubeyler hgs olmadan geçiş yaptım ceza geldi
hgs etiketi almadan bu ceza ödeniyor mu
@Keramettin TANRIVERDİ admin bunu sen bilirsin

İşbanqhalkta yok maalesef ya
sadece bakiyeden düşüyor
hangisinden ödeniyor acaba
halkta yok maalesef ya
sadece bakiyeden düşüyor
hangisinden ödeniyor acaba
Eğer ararsan borsaya girerim.Seçim senin...
Olm ararım 155i

burdan bakınca kac tlKGM - Geçiş İhlal Sorgulama
webihlaltakip.kgm.gov.tr
Olsun yav temel seviyede bir artış var yine de.
YTD YTD YTD!Dollar will be 8 TL at the end of 2020
Oğuzhan İmmortal ( Time economist)
Dollar will be 8 TL at the end of 2020 !!! (Not investment advice)
Oğuzhan İmmortal ( Time economist)
YTD YTD YTD!
Düş yakamdan be Allahın adamı!
Katarlılar istedi diye Londra’nın ortasına kimse kanal açmadı.Katarlılara ona buna satılanları da bizden başka bu kadar dert eden millet yok.
Katarlılar Empire State'in yüzde 10 hissesini satın aldı!
Katar Yatırım Fonu Empire State'in sahibi olan şirketin yüzde 10'unu satın aldı. New York'lu firmanın Manhattan'da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.
Onu katarlılar istemiyor, başkası istiyor, Katar finansör olur ancaKatarlılar istedi diye Londra’nın ortasına kimse kanal açmadı.
Bizim gibi her şeyi Katarlılara satmıyor onlar çünkü.Katarlılara ona buna satılanları da bizden başka bu kadar dert eden millet yok.
Katar Yatırım Fonu Empire State'in sahibi olan şirketin yüzde 10'unu satın aldı. New York'lu firmanın Manhattan'da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.
orada da yok malesef
artık pttye gideceğim
Katarlılara ona buna satılanları da bizden başka bu kadar dert eden millet yok.
kargom nerede osman beydirekt gelme hocam ptt ye
ptt de çalışıyorum ben.
08504606060
karayolları müşteri hizmetleri numarasını ara önce onlar sana ptt hesap numarası ve kaç tl yatırman gerektiğini söylesin.
günde ort 5 kişi hgs borcumu ödeyeceğim diye geliyor yukarıdaki numarayı verip yolluyorum.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu heriflerden önce ülkede uydu, uzay mekiği, uçak gemisi, işlemci, uluslararası geçerliliği olan ve telif hakları bizde olan yazılım, uçak falan üretiyorduk ta bizim mi haberimiz yoktu.Bi konuda da boş yapmayın ya