Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.098
- 93.914
- 5.263
@Hidayet Sarıdağ sal peşimi musibet herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta önce borsada 3.2 milyar TL olan Fenerbahçe'nin değeri, Mesut Özil'in transfer haberleriyle beraber 4.2 milyar TL'ye çıktı.Altın aldım ya, düştükçe düşer anasını satayım.Altın fiyatları uluslararası piyasalarda 2 Aralık tarihinden bu yana görülen en düşük seviyeyi görmesinin ardından toparlanmaya devam ediyor. Bu süreçte altın fiyatlarını değerlendiren Bank Of America (BoFA) hazırladığı raporda, 2021 ons altın fiyatları için 2.063 dolar olarak öngörüsünü paylaştı. Son günlerde dalgalı seyreden altın fiyatları yatırımcıların dikkatini çekmişti. 2021 altın tahminlerini araştıran yatırımcılar için Bank Of America'nın altın tahmini haberimizde...
Ben de mi bir cenabetlik var anlamadım. 1-2 hafta önce bizimkiler izin euro aldım 9.22'den. Bak o da düşmüş.usd 7,36 eur 8,94
vardır bunda da bir hayır de arkadaşım Allah sağlık versin kazanırsın inşallahBen de mi bir cenabetlik var anlamadım. 1-2 hafta önce bizimkiler izin euro aldım 9.22'den. Bak o da düşmüş.
Yatırım bana haram anasını satayım!!!
Altın aldım ya, düştükçe düşer anasını satayım.
Ben de mi bir cenabetlik var anlamadım. 1-2 hafta önce bizimkiler izin euro aldım 9.22'den. Bak o da düşmüş.
Yatırım bana haram anasını satayım!!!
Şaka bir yana da üstad sakın coin borsasına gireyim demeBir kaç ay önce ki benŞaka bir yana da üstad sakın coin borsasına gireyim deme
Noldu lan
Bir gün olurda iktidar değişirse belki bunun sorumlularına hesap sorulur.IMF, Türkiye için 2021 büyüme tahminini yüzde 5'ten yüzde 6'ya çıkardı. Swap hariç net rezervlerin eksinde olduğunu hatırlatan IMF, bu durumun Türkiye'yi şoklara karşı kırılgan hale getirdiğini vurguladı.
Kâr yapmaya başladığım yerde ekonomi gamlı baykuşlarını görmeyi istemem.Noldu lan