Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.098
- 93.914
- 5.263
Biz o kavuğu teslim edeli haftalar oldu Mr.AyabakanOğuzhan kavugu Gökhana teslim etmeye çalışıyor gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz o kavuğu teslim edeli haftalar oldu Mr.AyabakanOğuzhan kavugu Gökhana teslim etmeye çalışıyor gibi geldi
Şunun hayali ile yaşıyorum.Bir gün olurda iktidar değişirse belki bunun sorumlularına hesap sorulur.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Gökhan Sancak üstad yatırım yaptığın yerleri söyle de uzak duralım.
Yüklü miktarda dolar alman lazım rtaşBiz o kavuğu teslim edeli haftalar oldu Mr.Ayabakan
Yüklü miktarda dolar alman lazım rtaş
Ülkenin refaha ermesi sana bağlı
Almıyorum ulan!Bu millete bu kadar döviz düşüş oranı bile fazla...Yüklü miktarda dolar alman lazım rtaş
Ülkenin refaha ermesi sana bağlı
Şuan banka faizi yiyorum. Başka türlü yatırım yapmaktan kaçınıyorum. En garanti yöntem bu şuan için.@Gökhan Sancak üstad yatırım yaptığın yerleri söyle de uzak duralım.
@Gökhan Sancak üstad yatırım yaptığın yerleri söyle de uzak duralım.
Bayrağımız inmeyecek ezanlarımız dinmeyecek bu bize yeter...Gerekirse taş kemirip yine şükür ederiz.Yeter ki reisimiz saraylarına saray katıp yedi sülalesi ile birlikte refah içinde yaşamaya devam etsin.İstedikleri kadar marketlerle kavga etsinler. Ürünlere gelen fiyat artışları görünen o ki devam edecek. Milyarlarca euro ithalat borcunu ödeyemeyene yeni mal satmazlar. Evet tam olarak bu haldeyiz.
Kıtlığın sebep olacağı kuyrukları görür müyüz, bu aciz yönetimle her şey ihtimal dahilinde.
Rengim vallahi borsaya girmedim.Girdiğim tek borsa var.O da Coin borsasıOguzhan sabah borsaya mi girdin ne yaptin
fenerden alsan ufak bir hisse ederi neyse forumca sana veririz karşılığınıRengim vallahi borsaya girmedim.Girdiğim tek borsa var.O da Coin borsası
Uzayınfenerden alsan ufak bir hisse ederi neyse forumca sana veririz karşılığını
Her inişin bir çıkışı vardır üstad...RelaksDöviz düşüyor, altın düşüyor, borsa düşüyor nereye koyacaz biz parayı?