GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konut kredisi faizleri ne zaman düşer?

Türkiye’den ev almayı düşünüyorum

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konut kredisi faizleri ne zaman düşer?

Türkiye’den ev almayı düşünüyorum

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman da fiyatlar çıkar.
En iyi ev alma zamanı bu zamandır, aldın aldın alamadın 2 katına mal olur ileride.
Ben 200 bin çok fazla dediğim evler bugün 330 bin oldu.

Gscimbom mobil

O zaman da fiyatlar çıkar.
En iyi ev alma zamanı bu zamandır, aldın aldın alamadın 2 katına mal olur ileride.
Ben 200 bin çok fazla dediğim evler bugün 330 bin oldu.

Gscimbom mobil
al düşse de çıksa da zarar etmezsin Türkiye burası ne zaman bir malın ucuzladığı görülmüş

Hemen almayacağım zaten. En yakın zaman Ağustos'da almayı düşünüyorum.

35-40 bin euro ayırmayı düşünüyorum bu iş için. Hayırlısı bakalım.

Turkiyeden ev icin mi yoksa TOGG için mi yastik alti dovizimizi cikaracagiz daha hala karar verebilmis degilim

Faizler artınca ev fiyatları düşüyor ama bu sefer de kredi çekemiyorsun faiz yüksek diye. Faizler düşünce de ev fiyatları artıyor yine ev alamıyorsun. Yani hiç bir şekilde ev alamıyorsun. Bu nasıl yaman bir çelişki böyle.

kurunu borsasını bilmem arkadaş .
bir buçuk sene önce iki buçuk liraya içtiğin litrelik meşrubat yedi lira olmuş. bir liraya alınan cipsler hem beş lira olmuş hemde gramajı düşmüş. 75 kuruşluk simit 2,5 lira olmuş.
14 liraya ayran dürüm yiyebiliyorken şimdi 30 liraya ancak yiyorsun.
yahu bir kilo tereyağı kırk liraya alıyordum şimdi 80-90 lira. 20 liralık beyaz peynir 40-50 tl arası olmuş.
market alışverişinde bir bir buçuk sene önce elli elli beş liraya iki poşet dolusu alışveriş yapardım. Fişi atmamışım dün benzer şeyleri aldım 188 lira ödedim ulan 188 lira. pastırma sordum iyisinin kilosu 200 liranın üstünde .

eeehh yuh be yuh be. benim maaşa bu sürede zam yüzde beş buçuk. :tbr::tbr::tbr::tbr:

Memlekette fırsatçı çok üstad...
sorma yav bir evin maliyeti belli demir çelik beton kum fayans müteahhite o zamanın piyasa koşuluyla 200 bin liraya mal olmuşsa ev bittikten sonra evin satış fiyatını piyasanın yeni koşullarına göre belirliyorlar. Faizler düşünce müteahhit kazanıyor evi 400 bine satıyor. Faizler yükselince de müteahhit karının bir kısmını banka alıyor. Olan yine vatandaşa oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt