- 1 Ağustos 2014
- 63.928
- 75.192
- 4.338
1 dolar = 7.21 TL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 dolar = 7.21 TL

O zaman da fiyatlar çıkar.Konut kredisi faizleri ne zaman düşer?
Türkiye’den ev almayı düşünüyorum![]()
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
al düşse de çıksa da zarar etmezsin Türkiye burası ne zaman bir malın ucuzladığı görülmüşKonut kredisi faizleri ne zaman düşer?
Türkiye’den ev almayı düşünüyorum
Bi 60k euro gönderde alalım rengimKonut kredisi faizleri ne zaman düşer?
Türkiye’den ev almayı düşünüyorum
Bi 60k euro gönderde alalım rengim
Nerede alacağına bağlıO paraya ne alınır şu an ?
Nerede alacağına bağlı
Oraları pek bilmem ama deniz kenarı hayalinin falan ucundan geçemezsin sanırımEge kıyısında mesela İzmir aşağı her yer olur.
60 bin euro ile kıyı kesimde ortalama bişey alırsın rdsh. Hatta ortalama altı diyelim eğer müstakil bir yazlık düşüncen varsa kötü bir konumda belkiEge kıyısında mesela İzmir aşağı her yer olur.
O zaman da fiyatlar çıkar.
En iyi ev alma zamanı bu zamandır, aldın aldın alamadın 2 katına mal olur ileride.
Ben 200 bin çok fazla dediğim evler bugün 330 bin oldu.
Gscimbom mobil
al düşse de çıksa da zarar etmezsin Türkiye burası ne zaman bir malın ucuzladığı görülmüş
Hemen almayacağım zaten. En yakın zaman Ağustos'da almayı düşünüyorum.
35-40 bin euro ayırmayı düşünüyorum bu iş için. Hayırlısı bakalım.
Memlekette fırsatçı çok üstad...Faizler artınca ev fiyatları düşüyor ama bu sefer de kredi çekemiyorsun faiz yüksek diye. Faizler düşünce de ev fiyatları artıyor yine ev alamıyorsun. Yani hiç bir şekilde ev alamıyorsun. Bu nasıl yaman bir çelişki böyle.

sorma yav bir evin maliyeti belli demir çelik beton kum fayans müteahhite o zamanın piyasa koşuluyla 200 bin liraya mal olmuşsa ev bittikten sonra evin satış fiyatını piyasanın yeni koşullarına göre belirliyorlar. Faizler düşünce müteahhit kazanıyor evi 400 bine satıyor. Faizler yükselince de müteahhit karının bir kısmını banka alıyor. Olan yine vatandaşa oluyor.Memlekette fırsatçı çok üstad...