GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar ve Euro da anlık frenler bunlar.
2 ay sonra, dolar aldı başını gidiyor diye haber okuruz yine.

Gscimbom mobil

Faizlerin artacağı belliydi de işin sonu nereye gidecek faizler düştüğünde kur nolacak bakalım. Bu yıl faiz düşüşü olacağını da sanmıyorum

Bence yazın düşürecekler faizi, bu taktikleri ne kadar işler bilmiyorum ama kışın yüksek, yazın düşük faiz olayını deneyecekler. Yazın 12 bandına düşer.

evi satıp parayı faize atma vakti geldi bir yıldır ev fiyatımız aynı düzeyde

Ekonomi nasıl yönetilemez kitabını yazıyor adamlar. Ay sonu işsizlik oranlarını görün şimdi.

Bu karar Müteahhitlerin fena halde gotunde patladı reise faizleri düşür parayı betona gömdük ama daire satamiyoruz millet alamıyor demiş şimdi o yüksek emlak fiyatlarını mecbur dusurecekler

Bu karar Müteahhitlerin fena halde gotunde patladı reise faizleri düşür parayı betona gömdük ama daire satamiyoruz millet alamıyor demiş şimdi o yüksek emlak fiyatlarını mecbur dusurecekler

Faizler düşünce evlere % 50 zam yapan şerefsizler kapasın çenesini.

Müthaitlere gram acımıyorum batsın pezolar. Tamamen milleti s üzerine iş yapıyorlar. Banka kredileri düşürür hemen ev fiyatını 2 ye katlarlar. Yaptıkları evler zaten bok gibi. Banka ev kredisi faizleri aşırı yüksek bir de üstüne mevduat faizi yükseldi artık o boktan beton yığınlarını bir yerine sokarlar.

Doların uçuşa geçeceği güne hoş geldiniz

Merkez bankası dünkü toplantısında faiz arttırmayacağına dair karar almıştı ancak bu sabah piyasaya yön veren Oğuzhan kardeşimizin mesajını görüp 200 baz puanlık artış yaptılar :asd:

Yabancılar deli gibi froto satıyor. Döner diye 215ten aldım biraz.

Kanka ben sattım sabah, 205ten almıştım, bence 300'e yolu var, sövüyoruz falan da Koç grubu kadar hisselerine önem veren yok, Arçelik bir ara 10 lira olmuştu borsa çöküşteyken yükseldi şimdi de 40 lira oldu galiba. Ford'un Otokar'ın artışları zaten akıl almaz seviyelerde, 70e düşmüştü yav Otokar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt