GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka ben sattım sabah, 205ten almıştım, bence 300'e yolu var, sövüyoruz falan da Koç grubu kadar hisselerine önem veren yok, Arçelik bir ara 10 lira olmuştu borsa çöküşteyken yükseldi şimdi de 40 lira oldu galiba. Ford'un Otokar'ın artışları zaten akıl almaz seviyelerde, 70e düşmüştü yav Otokar.
Evet koç hisselerinde pek ibnelik olmuyor istikrarlı gidiyorlar.

Benim anlamadigim citi dün tavandan satmak varken bugun -6dan satti. Bunlarin yöneteceği portföyün a..

Tüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.

Tabii bankalar da genelde ümitlerini kestikleri parayı veriyorlar.

Değersiz alacak haline gelmiş alacakları satıyoruz/satıyorlar üstadım. Burada asıl amaç, değersiz alacağı bilanço dışına çıkararak NPL oranını düşürmek yoluyla aktif kalitesini muhafaza etmek..

Satılan kurumların adı da Varlık Yönetim Şirketi diye geçer.

faiz nasıl normale dönecek bu saatten sonra yaw.

memleketin ayarlarıyla oynuyorlar

Bu karar Müteahhitlerin fena halde gotunde patladı reise faizleri düşür parayı betona gömdük ama daire satamiyoruz millet alamıyor demiş şimdi o yüksek emlak fiyatlarını mecbur dusurecekler
En son faizler düşürüldüğünde kendileri ev fiyatlarına zam yapmışlardı. O yüzden bunlara müstahak.

biraz daha zorlarsak ilk 5'e girecez.

burada lideriz ztn.

biraz daha zorlarsak ilk 5'e girecez.

burada lideriz ztn.
insan şu listeye bakmaya utanır venezualla zimbabwe yemen memen şu ülkeler arasındayız ya...

İçim acıyor

Pandemide çoğu ülkedeki faiz 0a ya da negatife indi zaten

Faiz artışı yapan bir biz varız herhalde ki başta biz de 12den 8e indirmiştik.

Olmamız gereken yer Brezilya ile aynı seviye olmalı. Bu seviyede faizle GOP olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt