Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.152
- 4.171
- 2.418
O sana bana haram bunlara degilHani faiz haramdı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sana bana haram bunlara degilHani faiz haramdı ?
Evet koç hisselerinde pek ibnelik olmuyor istikrarlı gidiyorlar.Kanka ben sattım sabah, 205ten almıştım, bence 300'e yolu var, sövüyoruz falan da Koç grubu kadar hisselerine önem veren yok, Arçelik bir ara 10 lira olmuştu borsa çöküşteyken yükseldi şimdi de 40 lira oldu galiba. Ford'un Otokar'ın artışları zaten akıl almaz seviyelerde, 70e düşmüştü yav Otokar.
Piyasanın ta kendisiyim.Merkez bankası dünkü toplantısında faiz arttırmayacağına dair karar almıştı ancak bu sabah piyasaya yön veren Oğuzhan kardeşimizin mesajını görüp 200 baz puanlık artış yaptılar![]()

Realist bir post
Ulan arkadaş sterlin alan dolar alan yani parası olan ağlıyor....Sctn ağzıma canın sağolsun![]()
Şükret üstadUlan arkadaş sterlin alan dolar alan yani parası olan ağlıyor....
Ben ne yapayım lan ayağı kapatsam kafa açık, çkü kapatsam gtümüz açık....
bize haram zenginlere selpestHani faiz haramdı ?
allah reisi başımızdan eksik etmesin. yarabbim sana şükürŞükret üstad
Tüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.
Tabii bankalar da genelde ümitlerini kestikleri parayı veriyorlar.
haydaakp için deniz bitti kara göründü.
En son faizler düşürüldüğünde kendileri ev fiyatlarına zam yapmışlardı. O yüzden bunlara müstahak.Bu karar Müteahhitlerin fena halde gotunde patladı reise faizleri düşür parayı betona gömdük ama daire satamiyoruz millet alamıyor demiş şimdi o yüksek emlak fiyatlarını mecbur dusurecekler
insan şu listeye bakmaya utanır venezualla zimbabwe yemen memen şu ülkeler arasındayız ya...Interest Rate - Countries - List
This page displays a table with actual values, consensus figures, forecasts, statistics and historical data charts for - Interest Rate. This page provides values for Interest Rate reported in several countries. The table has current values for Interest Rate, previous releases, historical highs...tradingeconomics.com
biraz daha zorlarsak ilk 5'e girecez.
Interest Rate - Countries - List | Europe
This page displays a table with actual values, consensus figures, forecasts, statistics and historical data charts for - Interest Rate. This page provides values for Interest Rate reported in several countries part of Europe. The table has current values for Interest Rate, previous releases...tradingeconomics.com
burada lideriz ztn.