- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Organ mafyacılığı uyuşturucu satıcılığı ne ararsan var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La sizin ekonomi ile ne işiniz var? Babalar paraları mı azalttı?faiz %19a geldi. dolar 7,40 hala.
Turizm sektörü açılınca girecek para faizi geriletecek kdr dövizi baskılamaya yetecek mi, aksi durumda temmuzda dolar tekrar 8 seviyesini görür herhalde yaw.
olumlu birsey olmaz mi su ülkede ya...Sıkıntılı tabii ki ama işte verilen kredinin bir amacı var. Mesela Demirörene Doğan grubu için verildi, bu şekilde medya tamamen ele geçirilmiş oldu.
3 seneye de zengin karı bulur karı parası yerim inşallahLa sizin ekonomi ile ne işiniz var? Babalar paraları mı azalttı?
İşte vizyon3 seneye de zengin karı bulur karı parası yerim inşallah
Alacağın eve karar ver
Alacağın eve karar ver
Bankacı birini ayarla zira kredi kampanyası gelmeden 2 hafta önce haberi oluyor onların.
O ara anlaşmaya çalış.
Tabii ki.oluyor mu öyle ya
bankacılar önceden haber alabiliyor mu
Tabii ki.
Ona göre hazırlık yapıyorlar.
0.64ten almak lazımdı ama 0.64e uygun ev de yoktu pek. Yine de almak lazımdı bulup.yaklaşık 300 bin lazım
yazın döner dönmez 0.64den almalıymışım gerçekten büyük fırsatmış ama aşırı fiyat bindirdiler diye almadık
ama fiyatlar hiç geri gitmedi aksine artıyor
fazla bir böbrek var ben de kaça gidiyor şu aralarOrgan mafyacılığı uyuşturucu satıcılığı ne ararsan var
Konum atayım gelin konuşalımfazla bir böbrek var ben de kaça gidiyor şu aralar
böbrek mi alıyonuz laaannnKonum atayım gelin konuşalım
Tek gelin ama kimseye haber vermeyin
Benim anladığım önce böbreği alıyorlar sonra karabacakböbrek mi alıyonuz laaannn
Ne güzel yönlendiriyorlar ya. Te allam.
Eylüle %12-14 arası gireriz bence.haziranda mümkün mü indirmeye başlama yoksa turizm sezonu da geçsin diye beklerler mi
Eylüle %12-14 arası gireriz bence.