GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MB yeni başkanı Şahap Kavcıoğlu’nu biraz araştırdım.
1. Tez danışmanı Erişah Arıcan.
2. Ağbal’la kavga ettiği için Bayburt’tan tekrar vekil listesine giremiyor.
3. Reza döneminde Halkbank Genel Müdür Yardımcısı.
4. Son bir senedir Marmara Üniversitesinde öğretim üyesi.

Dışardan Berat'a yönettirecekler.

Ne Erişah Arıcanmış, nasıl bir üstatsa sürekli onun öğrencileri ekonomiyi yönetiyor.

MB yeni başkanı Şahap Kavcıoğlu’nu biraz araştırdım.
1. Tez danışmanı Erişah Arıcan.
2. Ağbal’la kavga ettiği için Bayburt’tan tekrar vekil listesine giremiyor.
3. Reza döneminde Halkbank Genel Müdür Yardımcısı.
4. Son bir senedir Marmara Üniversitesinde öğretim üyesi.

Dışardan Berat'a yönettirecekler.

Ne Erişah Arıcanmış, nasıl bir üstatsa sürekli onun öğrencileri ekonomiyi yönetiyor.
Loser bir herif

fener fiili olarak battı hükümet ayakta tutuyor, hükümet fiili olarak battı amerika ayakta tutuyor. fenerliler ali koç şakşaklıyor, millet tayyip erdoğan'ı. geçtim ekonomik durumu safi şu istanbul sözleşmesinden bile en çok zararlı çıkacaklar kendi cenahından kadınlar ama en güçlü desteği de onlar görecektir. demokrasinin iyi ve kötülüğü birarada. herkesin yönetenini değiştirme şansı var ama en nihayetinde herkes de hak ettiği şekilde yönetiliyor. olan da hem ülkesini, vatanını sevip hem de bu kansızlığı çekemeyen bizim gibilere oluyor. o yüzden artık ülkenin düzelme hülyalarından çıkıp kendini bu çukurun içinden çıkarmaya bakmak lazım. devlet devletçilikten, halk halkçılıktan çıktı, zaman bireysellik, benmerkezcilik zamanı. bunu kendine yedirebilen ayakta kalır, yediremeyen hükümetin ayağının altında ezilir.

Erken seçim kararı gelir yakında bu gidişle Transilvanya'yı geçtik

Screenshot_20210320-142852.webp

Seçim falan bilmem ben battım arkadaşlar. Kaybım büyük Fener alınır mı bu hisse şampiyonluk umudu bitince pert oldu alıp önümüzdeki sezon 10. Haftaya kadar beklenir mi. Allah cezasını versin böyle işin

Şu dönemde Ak parti'ye yakın isimler arasında MB başkanı seçilebilecek en doğru isimlerden biridir Naci Ağbal. Ancak bir gece MB başkanı görevden alınarak getirilmesi, bunun alışkanlık haline getirilmesi hiç hoş değil.

Haliyle 1-0 bile değil 3-0 yenik göreve başlamıştır.

Geldiğinde bunu yazmıştım.

Ağbal biraz toparladı, elinde olan tek silahı sonuna kadar kullandı (kullandırıldı) ve görevden alındı. Gelen isim Berat Albayrak ve çevresine yakın görünüyor. Son 1 haftadır gerek kendisi, gerek yazarı olduğu gazete aşırı sert çıkışlar yapıyordu Ağbal hakkında. Piyasa bok oldu bir anda, pazartesi bakalım neler yaşayacağız ancak bir önemi olduğunu düşünmüyorum bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt