GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek yapıyor diyoruz. Bunun için Babacan olmaya gerek yok.

Bilerek yapıyor, kasıtlı.

Nerde o 450 milyon doları alan belli oldu mu

Araştırsana Şahap

128 milyar dolar nerede diye soruyordun Naci'ye? 450 nerde; bir günde kime sattın bu dolarları

Bilerek yapıyor diyoruz. Bunun için Babacan olmaya gerek yok.

Bilerek yapıyor, kasıtlı.

Nerde o 450 milyon doları alan belli oldu mu

Araştırsana Şahap

128 milyar dolar nerede diye soruyordun Naci'ye? 450 nerde; bir günde kime sattın bu dolarları

@Necati Şanlı Ömürcan Artan diye futbolcu mu olur diyordu, Sahap Kavcioglu icraat yapamazsa Sahap isimli merkez bankasi baskani olur mu diyenler cikacaktir

+Faiz haram o yüzden düşürülmesi lazım,
-ee dolar?
+Dolarla mı alıyorsun maaşını bizi dolarla dize getirmezler isterse 50 olsun.
Iktisat falan hak getire yemin ederim twittera bi ton böyle muhabbete tanık oldum

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunu diyeni yakalayıp dövmek gerekiyor.
Birlikte çalıştığım kişilerden birisi yazıcı ve sarf malzemeleri işi var.
Bu adamın iş yaptiğı sektorler
Başta eğitim, matbaa, olmak üzere belirli kapasitenin üzerine baskı alan her sektör. Yani hemen hemen herkes. Bu adam cuma günü verdiği fiyatla bu sabah verdiği fiyat arasında 72 lira fark var o da tepe fiyat urun degil ha

uzun vadeli yatırım diye geçen Eylül ayında 15 adet sağlam hisseye aylık ekleme yaparak büyütme gayesiyle yola çıktım. 45 bin civarında parayı bes i bozarak 15 bin de ek alımlarla 60 bin lira maliyetli hisselerimin ederi şu an 90 bin civarında.
bir sürü yorum uzman vs okudum yüzde 90 bu hükümet ve sistem girmediği sürece borsa kazandırmaz mantığında. krizler kapıda diyorlar yani. diğer taraftan daha 6 - 7 ay önce aldığım uzun vadeli yatırım kararıma sadık kalma adına nereye düşerse düşsün düzenli alıma devam et diyor iç sesim.
ekonomi, yatırım vs konularına meraklı arkadaşlar öneri tavsiye istiyorum sizden.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt