GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AK Parti 7. olağan büyük kongresini yapıyor.

Eski kongreler ve dolar kurları:

1. 12 Ekim 2003 | 1.37
2. 11 Kasım 2006 | 1.44
3. 03 Ekim 2009 | 1.48
4. 30 Eylül 2012 | 1.78
5. 12 Eylül 2015 | 3.02
6. 18 Ağust 2018 | 5.99
7. Kongre bugün | 7.95
4. Kongreden sonra dis guclerin etkisiyle gelisen gezi parki gibi teror olaylarinin etkisini gorebiliriz sonra kopmus zaten

Kabinenin pek önemi kalmadı Lütfü de kalacak gibi zaten.

Yatırımcılar ikna edilmediği sürece bundan sonra yön yukarı, bundan sonraki sert patlamada da bence artık kaldıramayız seçim kararı gelir en sonunda. Şahsi fikrim.
Finans uzmanı değilim ama son kurşunları bu yıl ki turizm sezonu sıcak döviz gelebilecek tek alan o eğer yasak vs diye bu yıl ki sezonuda harcarsa ki hiç sanmıyorum Kasım'da sandıklar kurulur katar filan kurtaramaz artık mecbur turizmden gelecek sıcak para lazım ama 15 Nisan'da bakalım sezonu açacaklar mi

2002'de öğrenciler 45 lira burs alıyormuş, şimdi 650 lira olmuş nerden nereye getirdi diyor tayyip mandela. keşke 4 yıl sonra çıkacak borcu da bugünkü 650 liradan tahsil etse reis-i emperor.

2002'de öğrenciler 45 lira burs alıyormuş, şimdi 650 lira olmuş nerden nereye getirdi diyor tayyip mandela. keşke 4 yıl sonra çıkacak borcu da bugünkü 650 liradan tahsil etse reis-i emperor.

2009 da üniversite sondum miktari tam hatırlamıyorum ama KYK ödemesi ile 2 çeyrek alınıyordu şimdi 1 tane alamiyorsun..

Vatandaş cuma günü aldığı 450 milyon doları dün bozdurdu reyis relaks.

Bozdurun dememiş

Finans araçlarına yatırın demiş bu kez.

saat 17 de olacak toplantı sonrası bir takım tüyolar olabilir kabine ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt