- 18 Temmuz 2009
- 82.872
- 242.985
- 5.263
Yeni listeyi bu komusmada mı aciklayacak
Yarın akşam falan gelir bence.
MKYK açıklanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni listeyi bu komusmada mı aciklayacak
Seçimden önce yeni anayasa referandumu ile son duruma bakacaklardır.
gösterme gelir... 20 diş çekiyorsan 1 diş göster. Çalmadan kazanamazsın Hüsnü....Gelir vergileri falan 2 kat gelmeye başladı bu yıl 11 yıldır muhasebecim aynı onu da belirteyim . Çalışanı somurebildigim kadar somureyim nasıl olsa üreten kesim bana oy vermiyor diye kafası rahat adamların
çok fena çekiyolar ya geçen çektirdim kandırdı beni korkuyom diye. Sadece kontrol etçem aç azğını dedi çıtır çıtır ses duyunca anladım asıldığını bayılıyodum. Bide bana göstermeye kalkıyo dişi bak bu çıktı diye dedim abi al onu benden bayılcamgösterme gelir... 20 diş çekiyorsan 1 diş göster. Çalmadan kazanamazsın Hüsnü....
gösterme gelir... 20 diş çekiyorsan 1 diş göster. Çalmadan kazanamazsın Hüsnü....
Gurbo musun ?Yine gurbolarin dovizine kaldiniz ha. Sonra gurbolar şöyle kötü, alamancilar böyle kötü. Turkiyede oy kullanamasinlar falan feşmekan ha
hüsnü çok başka sayesinde dişçi korkumu yendim. Aç ağzını diyo kürek gibi eli var zaten el içeri bir girdimi zaten boğulcam korkusundan dişi falan hissetmiyorsun. Azcık acısa aaaaa yapsan kafana çat bir tane vuruyor sus lan bir şey yok onda diyor. Dayak yememek için susuyorsun.çok fena çekiyolar ya geçen çektirdim kandırdı beni korkuyom diye. Sadece kontrol etçem aç azğını dedi çıtır çıtır ses duyunca anladım asıldığını bayılıyodum. Bide bana göstermeye kalkıyo dişi bak bu çıktı diye dedim abi al onu benden bayılcam
Kullanmasınlar ztn adil degil burda yaşa git türkiyede yaşayan o eziyeti cekenin kaderini belirleYine gurbolarin dovizine kaldiniz ha. Sonra gurbolar şöyle kötü, alamancilar böyle kötü. Turkiyede oy kullanamasinlar falan feşmekan ha
Hüsnüye yaptirasim geldi.hüsnü çok başka sayesinde dişçi korkumu yendim. Aç ağzını diyo kürek gibi eli var zaten el içeri bir girdimi zaten boğulcam korkusundan dişi falan hissetmiyorsun. Azcık acısa aaaaa yapsan kafana çat bir tane vuruyor sus lan bir şey yok onda diyor. Dayak yememek için susuyorsun.
Kesinlikle tavsiye ederim hüsnüyü...
Şaka bir yana eli bu kadar hızlı, bu kadar iyi iş yapan az diş hekimi bulunur. 1 kişi duymadım hüsnü de şunu yaptı diyen herkes çok memnun.
180 falandı.2009 da üniversite sondum miktari tam hatırlamıyorum ama KYK ödemesi ile 2 çeyrek alınıyordu şimdi 1 tane alamiyorsun..
Ben 2008 yılında 25 kuruş aktarma basıyordum akbilde2007'de KYK - 160 TL
Gram altın - 30 TL idi.
Annem pazardan artırdığı parayla her ay bir çeyrek alıp aşağıya atardı ben gidip alıyordum genelde 27 lira civarinda oluyordu.2007'de KYK - 160 TL
Gram altın - 30 TL idi.