GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yastık altında bir şey kaldı sanki :red:

Gelir vergileri falan 2 kat gelmeye başladı bu yıl 11 yıldır muhasebecim aynı onu da belirteyim . Çalışanı somurebildigim kadar somureyim nasıl olsa üreten kesim bana oy vermiyor diye kafası rahat adamların

Gelir vergileri falan 2 kat gelmeye başladı bu yıl 11 yıldır muhasebecim aynı onu da belirteyim . Çalışanı somurebildigim kadar somureyim nasıl olsa üreten kesim bana oy vermiyor diye kafası rahat adamların
gösterme gelir... 20 diş çekiyorsan 1 diş göster. Çalmadan kazanamazsın Hüsnü....

gösterme gelir... 20 diş çekiyorsan 1 diş göster. Çalmadan kazanamazsın Hüsnü....
çok fena çekiyolar ya geçen çektirdim kandırdı beni korkuyom diye. Sadece kontrol etçem aç azğını dedi çıtır çıtır ses duyunca anladım asıldığını bayılıyodum. Bide bana göstermeye kalkıyo dişi bak bu çıktı diye dedim abi al onu benden bayılcam

Yine gurbolarin dovizine kaldiniz ha. Sonra gurbolar şöyle kötü, alamancilar böyle kötü. Turkiyede oy kullanamasinlar falan feşmekan ha

çok fena çekiyolar ya geçen çektirdim kandırdı beni korkuyom diye. Sadece kontrol etçem aç azğını dedi çıtır çıtır ses duyunca anladım asıldığını bayılıyodum. Bide bana göstermeye kalkıyo dişi bak bu çıktı diye dedim abi al onu benden bayılcam
hüsnü çok başka sayesinde dişçi korkumu yendim. Aç ağzını diyo kürek gibi eli var zaten el içeri bir girdimi zaten boğulcam korkusundan dişi falan hissetmiyorsun. Azcık acısa aaaaa yapsan kafana çat bir tane vuruyor sus lan bir şey yok onda diyor. Dayak yememek için susuyorsun.

Kesinlikle tavsiye ederim hüsnüyü...

Şaka bir yana eli bu kadar hızlı, bu kadar iyi iş yapan az diş hekimi bulunur. 1 kişi duymadım hüsnü de şunu yaptı diyen herkes çok memnun.

hüsnü çok başka sayesinde dişçi korkumu yendim. Aç ağzını diyo kürek gibi eli var zaten el içeri bir girdimi zaten boğulcam korkusundan dişi falan hissetmiyorsun. Azcık acısa aaaaa yapsan kafana çat bir tane vuruyor sus lan bir şey yok onda diyor. Dayak yememek için susuyorsun.

Kesinlikle tavsiye ederim hüsnüyü...

Şaka bir yana eli bu kadar hızlı, bu kadar iyi iş yapan az diş hekimi bulunur. 1 kişi duymadım hüsnü de şunu yaptı diyen herkes çok memnun.
Hüsnüye yaptirasim geldi.

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) verilerine göre, ülkede yüzde 0,72 olan enflasyonun, şubatta yüzde 0,4'e gerilediği belirtilerek, enflasyonun düşüşünde giyim ve ikinci el araç fiyatlarındaki azalışın etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ONS Analisti Jonathan Athow, normal koşullarda şubatın enflasyonda artışın yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, "Salgının etkisiyle standart mevsimsel hareketler bozuldu." ifadesini kullandı.

Pantheon Macroeconomics'in İngiltere Ekonomisti Samuel Tombs ise şubat ayındaki gerilemeye karşın bu yılın geri kalanında enflasyonun yüzde 2 seviyesini aşmasını beklediğini kaydetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt