GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altıncılara, grafik alıntı.

E1Bg-U8WQAcVT7j
Uçuşa geçeceğiz gibi Allahın izniyle

Son 1-2 aydır şeklimiz belli , YASTIKALTI ALTINCISI BABAANNE olduk.
En temizi , beklentim yüksek.

Ayrıca önümüzdeki 1-2 ayda yaşanmasını beklediğim kripto çöküşü sonrası paralar nereye gidecek ki ?
Dax Kax Altın Dolar işte :D

Ons desteklerse hedef önce 540 zirvesi sonra da en az 500'e kadar salıp yaklaşık 700 olarak gözüküyor, izleyelim bakalım.

Kesinlikle YTD :asd:
Salacağı yeri düşündüğünde haber salda yatırımlarımızı elden çıkartıp kâr alalım.

10.000 liralık gram aldık.Hayırlısı...
Olm burdan alınmaz işte ya burayı kırmasını bekleyeceksin ya da önceden alacaksın. Grafikte de direnç noktası burası.

Bas bas bağırdım burada 400 liranın altına düşünce alın diye. O an olmadıysa direnci kurmasını beklemek lazım böyle durumlarda.

Olm burdan alınmaz işte ya burayı kırmasını bekleyeceksin ya da önceden alacaksın. Grafikte de direnç noktası burası.

Bas bas bağırdım burada 400 liranın altına düşünce alın diye. O an olmadıysa direnci kurmasını beklemek lazım böyle durumlarda.
Kripto dan grafik direnç cart curt bir şeyler öğrendik admirim...Daha almadım. :asd:

BioNTech, 2021'nin ilk çeyreğine ilişkin finansal rakamlarını açıkladı.

Buna göre, şirketin birinci çeyrekteki net karı, net gelirlerindeki sert yükselişle, 1 milyar 128,1 milyon avroya ulaştı. BioNTech, geçen yılın ocak-mart döneminde 53,4 milyon avro zarar açıklamıştı.

Şirketin toplam gelirleri birinci çeyrekte 2020’nin aynı çeyreğine göre yüzde 7 bin 138 artarak 2 milyar 50 milyon avroya yükseldi. Piyasalarda beklenti 1,71 milyar avro olması yönündeydi. Şirket geçen yıl birinci çeyrekte 27,7 milyon avro gelir elde etmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt