- 18 Temmuz 2009
- 82.859
- 242.959
- 5.263
Ne arttırımı yav düşürecek faizi işteNe yapacak peki üstad sence sürpriz bir artırım yapacak göt de kalmadı kimsede
Düşürücem demesi bile çat 30 kuruş fırlattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne arttırımı yav düşürecek faizi işteNe yapacak peki üstad sence sürpriz bir artırım yapacak göt de kalmadı kimsede
gelgel mi yapıyor?
MütüşşCumhurbaşkanı Erdoğan: Ben ekonomistim. Kaynak üretmek nasıl olur, bunun üzerine çalışacaksın. Bir şey yap. Yol yap. İstanbul'un her tarafı delik deşik
![]()
Ne arttırımı yav düşürecek faizi işte
Düşürücem demesi bile çat 30 kuruş fırlattı
Dövizi düşürmenin yolu belli.Yanlış anlaşılma olmuş o zaman ben ilk mesajımda bunlar dövizi dusurecekler bir şekilde anlamında yazdım yani bugün gel gel yapıp sürpriz bir iş cevirecekler gibi faiz olur başka birşey olur bilemiyorum
Dövizi düşürmenin yolu belli.
1. Parlamenter sisteme dönüş
2. Erken seçim
3. İktidarda değişim
Faiz arttırımıyla dolar düşmez, petrol yangınına su atmak olur o.
Ekonomi egitimini imam hatip lisesinde mi almiş reisCumhurbaşkanı Erdoğan: Ben ekonomistim. Kaynak üretmek nasıl olur, bunun üzerine çalışacaksın. Bir şey yap. Yol yap. İstanbul'un her tarafı delik deşik
![]()
Firmalar fiyatları marjla belirliyor.Bunların kalıcı bir düşüş yapmaları mümkün değil zaten yaptıkları her hareket spekülasyon ama dolar bu seviyelerdeyken açık açık faiz indiriminden bahsetmesi de tuhaf dogrusu 8.80-9 arası sat sürpriz bir hamleyle 8 e geri çek tekrar al... 1-2 ay icinde bu tarz bir hareket olacak gibi geliyor bana
seçmeli muhasebe almış sanırımEkonomi egitimini imam hatip lisesinde mi almiş reis
Firmalar fiyatları marjla belirliyor.
Şu anki ürünlerin satış fiyatı doların 10 euronun 12 olacağı koşullara göre belirleniyor zaten o yüzden şu açıklama kendi halkına zarar veriyor göz göre göre. Sen 9u gösterirsen 8e de gerilese geri gelir 9a geçer 10a gider sonra da.
Dolar endeksi 89 yahu 89; bu şartlarda 8.8 oldu kur; faiz desen %19. Biz hala yok direk dikelim yok inadına kanal yapalım yok cami yapalım peşindeyiz. Çok sıkıldım artık bu durumdan.
Ekonomi egitimini imam hatip lisesinde mi almiş reis
Ne oldu lan yine?