- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Rezervi nabıolar olm, içiyolar mı
Yandaşları batmaktan mı kurtarıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halkın aldığı döviz miktarı o benim bildiğimRezervi nabıolar olm, içiyolar mı
Önemli bir tahlilDolar endeksi hafif yükseldiği için dolar hemen fişekliyor , eskiye göre çok çok düşük seviyede bide
Biden başladı he?Altın rezervinde bile borçla alınanlar var yani çoğu bizim değil şimdi onlar satılıyor bu arada abd türkiye den yapılacak ithalata yüzde 25 vergi getirdi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dolar mı aldın yine?Doları haşat ettik.Elhamdülillah
Yok üstad nerede bizde dolar alacak para?Dolar mı aldın yine?
Ne bileyim sen dolar alınca dolar düşüyordu galiba öyle bir muhabbet hatırlıyorum. Yine zararı göze alıp kendini ülken için feda etmişsindir belki dedim.Yok üstad nerede bizde dolar alacak para?
O bir kere olur.Ne bileyim sen dolar alınca dolar düşüyordu galiba öyle bir muhabbet hatırlıyorum. Yine zararı göze alıp kendini ülken için feda etmişsindir belki dedim.
Sağol ciğerim...@Oğuzhan Ölmez 'e yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorum ve bu kişileri kınıyorum
@Hidayet Sarıdağ Ulan hem şahsımı dolar ve altından zarara uğrattın.Hem de aleyhime atılan mesajlara kahkaha emojisi atıyorsun.Musibet herif!Neyse ki kripto piyasasında tekrardan ekonomik bağımsızsızlığımı geri kazandım.
Benle alakalı değil yiğenim...Elon denilen ga.at yüzündenAyıya soktun bıraktın kripto piyasasını girdiğin yerden hâyır gelmiyor
Yükselirken Elon sağolsun demiyordunuz ama hiç.Benle alakalı değil yiğenim...Elon denilen ga.at yüzünden