- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
9,5'a gelse de çıksakYerli ve milli Benjaminimiz uçuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9,5'a gelse de çıksakYerli ve milli Benjaminimiz uçuyor.
2023 seçim gecesine kadar kalsın.9,5'a gelse de çıksak

Ekonomi böyle gitmeye devam ederse erken seçim düşündüğümüzden çok daha yakın olur gibi duruyor.
2023'de reise oyumuzu verip kutlu davanın devamını seyir eyeleyeceğiz.Allahın izniyle...Tam tersi durum böyle oldukça erken seçim olmaz
Dünya borsalarındaki çöküşte biz bayrağı en önde çekiyoruz üstat keşke dünya borsaları yükselirken de aynısı olsa biz de yükselsek1. Tüm dünya borsalarında düşüş var. Türkiye borsasına özel bir durum değil.
2. Hayatında çöküş görmemişsin.
3. Tahvil faizlerindeki trendle alakalı bugünkü dolar artışı, yıl 2021 dolar 9'a dayanmış hala elinde doları var ve dolar yükseliyor diye sevinenler var, o döviz artışı cebinizden ne kadar para çaldı biraz farkına varabileseydiniz keşke.
En önde bayrak taşıyanlar derken kimleri kastettin üstad?İsim alalım.Dünya borsalarındaki çöküşte biz bayrağı en önde çekiyoruz üstat keşke dünya borsaları yükselirken de aynısı olsa biz de yükselsek
boş ver bayrağı usta faiz indirimine devam etmeliyiz bu ay da ben bir 150-200 baz puanlık bir faiz indirimi bekliyorumEn önde bayrak taşıyanlar derken kimleri kastettin üstad?İsim alalım.
boş ver bayrağı usta faiz indirimine devam etmeliyiz bu ay da ben bir 150-200 baz puanlık bir faiz indirimi bekliyorum
TCMB/Kavcıoğlu: Faiz indirimi sonrasında kurda hareket olduğu doğru, burada küresel gelişmeleri değerlendirdiğinizde bizim faiz indirimi ile ilgisi olmadığını çok net görürsünüz