GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli bi yerden sonra satayım kâr alayım da yok yükseldikçe daha fazla alınıyor alan oldukça da fiyatı yükselmeye devam ediyor.

Kasım’ın sonuna kadar kombiyi açmayarak ekonomik krizi teğet geçmeye çalışacağım

Buralardan daha yükselirse kar satışları gelebilir. Bir de seçim ilan edilip her şey güzel olursa dolar burada kalamaz

Ptt ile ilgili garip seyler duyuyorum. Calisanlarin maaslarini odemek icin aktifbanktan kredi cekilmis birkac ay once. Simdi yine para yok. Bankamatikler bos

Faiz indirimi konusunda Cumhurbaşkanlığıyla çelişen Merkez bankası başkanının istifası istenmiş etmeyince yardımcıları görevden alınmış deniyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama doğruysa da değilse de sonumuz hayır olsun ne diyeyim..

Allah yardım etsin bu millete biz yurt dışındayızda bize dokunmuyo ama türkiyedeki halk nasıl geciniyo şaşıyorum

Uzuntuyle takip ediyorum gercekten cok uzuluyorum. Ne desek neye kizip ne soylesek bos cunku gercek olan borc altinda kalan bir ekonomi. Suclayinca bu sorun giderilmis olmuyor. Cozum icin degisim sart. Erken secim sart. Parlementer sisteme ve liyakat bazli Devlet yapisina donusum sart. Bu son soyledigim sadece bu hukumetin degil genel sorunumuzdu. Bu hukumetle tavan yaptigi dogru ancak cok buyuk degisim gerekiyor.

Bu arada 1 hafta once (hatta gecen Persembe) bazi odemelerim sebebiyle 1000USD bozdurmustum, bugun yapmis olsaydim soyle bir hesapladim yaklasik (kusuratli bozdurdum) 1300 TL fark ediyor. Az daha zorlasa kur, net hesapla bir asgari ucret yapacak. Durdugu yerde. Yazik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt