GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeye deli gibi zamlar gelirken RTE nasıl olurda faizi düşürdü anlamadım göz göre göre seçmen kaybetme hamlesi bu

FCOIE-sXEAEcKDR

Dolar sahibi olmanın da bi anlamı kalmadı artık al sat yapmadıkça öyle kenarda duran dolar da kazandırmıyor artık. Halimiz harap işin sonu çok kötü bi yere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolar sahibi olmanın da bi anlamı kalmadı artık al sat yapmadıkça öyle kenarda duran dolar da kazandırmıyor artık. Halimiz harap işin sonu çok kötü bi yere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiçbir şey olmaz yarın bunlar gider millet ittifağı gelir yine her şey rayına oturur. 10 yılda bir trde kriz görmeyen var mı

2001 yılında meşhur anayasa kitapçığını fırlatma olayı sonrası dolar bir gecede 30 kuruş artmış ortalık yangın yerine dönmüştü. Şimdi dolarda her gün bu miktarlarda dalgalanma oluyor. Ortalık sessiz. Ben kafayı yiyeceğim.

Artık oturduğum evin masraflarını da karşılayamıyorum, evden çıkıp annemle babamın yanına taşınacağım bu yaştan sonra

2001 yılında meşhur anayasa kitapçığını fırlatma olayı sonrası dolar bir gecede 30 kuruş artmış ortalık yangın yerine dönmüştü. Şimdi dolarda her gün bu miktarlarda dalgalanma oluyor. Ortalık sessiz. Ben kafayı yiyeceğim.
Korku zihniyeti hakim maalesef. Kimse sesini çıkaramıyor.

kulislerde hükumetin lazkiye ve halep'i de kapsayacak geniş çaplı bir askeri harekata hazırlandığı söyleniyormuş geçen can ataklı söylüyordu. adamlar iktidarlarını sürdürmek için bütün gemileri yakmışlar anlaşılan!

kulislerde hükumetin lazkiye ve halep'i de kapsayacak geniş çaplı bir askeri harekata hazırlandığı söyleniyormuş geçen can ataklı söylüyordu. adamlar iktidarlarını sürdürmek için bütün gemileri yakmışlar anlaşılan!
21. yy'de hala savaşla milliyetçilik şovları yapılıyor. Kandilin boş dağlarını bombalamak artık kesmiyor. GSC dahil artık her yerde g.tünde pirelerini savuşturarak Türk Ordusu, Türk milleti şovu yapacak mallar göreceğiz

İstediği gemiyi yaksın artık vurdu vatandaşın cebine bundan sonra ABD'yi de dize getirse fayda gelmez millet kıçını tutarak geziyor resmen en trollun bile savunacak takati kalmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt