- 3 Haziran 2015
- 57.800
- 67.106
- 4.143
@Emrah Duvar bana 100 Benjamins yolla da kendime forma almak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medyada devranla birlikte döner. Bu sistem degismez.
Bir sor 100 benjamin gördün mü@Emrah Duvar bana 100 Benjamins yolla da kendime forma almak istiyorum
Yarin faiz kararı ne olacak sence knk.Tarihte böyle bir dönem hiç olmadı, siyasetin en sert olduğu dönemlerde bile liderler birbirleriyle alay eder, güler geçerdi medyada.
Şu anki durumun Kuzey Kore'den fazla farkı yok.
100 benjamin bir arada gördün müBir sor 100 benjamin gördün mü
Yarin faiz kararı ne olacak sence knk.
Yukselme ihtimali sıfır anlaşılan, (yukselmesi lzm diyenler var) sabit mi tutacaklar yoksa indirim mi gelecek. + piyasa ne tepki verecek
Hayır100 benjamin bir arada gördün mü
Tuvalet kağıdı nasıl 80 birim olur ya inanılır gibi değil.
Allah yardımcınız olsun...
Tuvalet kağıdı nasıl 80 birim olur ya inanılır gibi değil.
Allah yardımcınız olsun...
24lü paketi 30€ civarı Google'ın ilk görsellerine göre.Reis, prima pure protection 5 no bebek bezi ne kadar Almanya'da bir yerden bakabilir misin?
Ingilterede enflasyon son 10 yilin en yuksek seviyesindeymis. Kaç oldu ki lan diye bakayım dedim, 4,2 olmuş.
Vay ustanın eklemlerini..
Az once A habere baktim yine büyümüşüz abi.Bizde de sorsan %17 falan derler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En ucuz sitelerde bile 88-90 lira şu anda. Tek paket (17 tane var içinde) İlginç olarak hepsiburada trendyol gibi yerlerde tek paketini 280-191 lira fiyatlara satan satıcılar da var. 3-4 ay önce 4 paketini 250-300 arasından bir fiyata alıyordum.24lü paketi 30€ civarı Google'ın ilk görsellerine göre.