GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir kişinin her istediği olsun diye yaşıyor koca ülke 3 senedir, geldiğimiz durum da bağıra bağıra geldi. Oy verip daha iyisi mi var diyenler kına yakabilirler şimdi.
Bizim iktidarımız zamanında dolar 20 TL oldu diye bağırsa alkışlayacak bir kitle var arkasında ...

tcmb, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir. fiyatlar genel düzeyinde sağlanacak istikrar, ülke risk primlerindeki düşüş, ters para ikamesinin ve döviz rezervlerindeki artış eğiliminin sürmesi ve finansman maliyetlerinin kalıcı olarak gerilemesi yoluyla makroekonomik istikrarı ve finansal istikrarı olumlu etkileyecektir. böylelikle, yatırım, üretim ve istihdam artışının sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde devamı için uygun zemin oluşacaktır.

Tek bir kişinin her istediği olsun diye yaşıyor koca ülke 3 senedir, geldiğimiz durum da bağıra bağıra geldi. Oy verip daha iyisi mi var diyenler kına yakabilirler şimdi.
O yetmez ama Evet'cilerin günahı hepsi. Kötü yöneten adama göz göre göre daha kötü yönetsin diye tüm yetki verildi.

O yetmez ama Evet'cilerin günahı hepsi. Kötü yöneten adama göz göre göre daha kötü yönetsin diye tüm yetki verildi.

Benim gözümde 2010 referandumundan itibaren destekleyen, oy veren herkes hatalıdır, 2010 referandumundaki 30 maddeyi daha okumadan bilmeden evet dedi milyonlarca kişi, o referandum bugünkü başkanlık sisteminin yolunu açtı zaten.

Kötü olan hiç kimseden ses çıkmıyor, Mart'tan bu yana olanlar başka ülkede olsa o yöneticiler elli kere bırakıp giderdi.

yok mu abi seçime gitmenin bi yolu. böyle olmaz olamaz, gayrimenkul satarken bile 65 yaş üstüne akıl sağlığı raporu şartı var koca ülke bi insanın 2 dudağı arasında günden güne eriyor bitiyor

Bizim burda,

"Ben de zamanında AKP'ye oy verdim ama artık savunulacak bir tarafı kalmadı, bir dahaki seçimde AKP-MHP'den başkasına oy vereceğim" diyen var mı?

Ne olur varsa söyleyin de ülke adına umut ışığı görelim.

600 liraya yeni nesil celeron işlemcili laptop bulmuştum gideyim de alayım bari gelecek ay piyasası 2000 olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt