GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir kişinin her istediği olsun diye yaşıyor koca ülke 3 senedir, geldiğimiz durum da bağıra bağıra geldi. Oy verip daha iyisi mi var diyenler kına yakabilirler şimdi.
Ülke tamamen içi boş seçmen yığınından oluşuyor. Meclisin vekilleri meşruluğunu parti liderinden alıyor sine-i millet yapacak bir tane adam yok içlerinde yazık yani şu rezalet durumda bile hâlâ bekliyorlar

Bizim burda,

"Ben de zamanında AKP'ye oy verdim ama artık savunulacak bir tarafı kalmadı, bir dahaki seçimde AKP-MHP'den başkasına oy vereceğim" diyen var mı?

Ne olur varsa söyleyin de ülke adına umut ışığı görelim.
daha verseler ne olacak ki hayatımız gençliğimiz zkildi resmen:d

Bizim burda,

"Ben de zamanında AKP'ye oy verdim ama artık savunulacak bir tarafı kalmadı, bir dahaki seçimde AKP-MHP'den başkasına oy vereceğim" diyen var mı?

Ülkeyi yiyenler, onlardan faydalananlar dışında hala bu ekonomiye rağmen onlara oy verecek olanlar varya işte o çok üzücü. Şu durum başka ülkede olsa bunlar bir daha seçilemez böyle bir ihtimal artık yok dersin hatta erken seçim için baskı bile olurdu daha fazla ekonomik çöküntü olmasın diye ama biz hala 2023'de kazanabilirler mi acaba diyoruz, işte bu nokta çok üzücü.

Yarın seçime giderler zaten. Yav artık eylemse eylem jopsa jop yemeyi göze alıp bişeyler yapılmalı.

Bu adamlar gitmek istemediği aşikar kaybedeceği bir seçimi gören biri seçime niye gitsin ki, erken seçim istekleri boş havan dövmek

Malum şahıs bir gün hükümetten düşerse yargılanmamalı direk ASILMALI

Bizim burda,

Ömrü hayatımda bir kez oy vermedim vermeyi bile düşünmedim aramızda bir kez bile olsun oy veren varsa onunla ne arkadaşlık yaparım ne de dediğini kale alırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-2 hafta icinde 10TLyi test ederiz, o zaman alim firsati olur gucu olup halen almayan icin. Aralikta 11-12 arasi bir yere yerlesiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt