GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilerek yapıyor tabi böyle ülke mi yönetilir lan. her çıktığında dikine dikine inadına konuşuyor. aralıkta yine faiz indirimi yapacağını söyledi dün sonra uçmaya başladı. benim artık hiçbir ümidim kalmadı bunlar tamamen içine sıçmadan gitmeyecek.

22 ekimde dolar 9,65lerdeydi.
23 kasim dolar 12 tl.

Feyyaz’in Okan Bayulgenle birlikte yaptiklari “Lost cok bozdu “ skecini degistirmek lazim.TL cok bozdu baya bozdu yani inanilmaz bozdu yani cok fazla bozdu normal oyle boyle bozmadi , TL cok bozdu acayip bozdu oyle boyle degil yani baya bozdu inanilmaz bozdu TL o kadar bozdu onunu alamadik yani,TL cok bozdu baya bozdu yani oyle boyle degil inanilmaz bozdu cok fazla bozdu o kadar bozdu onunu alamadik,bozdu bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz dedik daha da bozdu,artik bozmasin dedik iyice bozdu inanamadik bozdu bozdu gitti yani TL’yi biraktim ben de,daha nasil bozulur yav dedim daha fazla bozulmaz heralde dedim bi yerde duracak bunun heralde bozulmasi dedim gene bozdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12.30 oldu.Yarim saatte 12’den 12.5’a cikacak nerdeyse dolar.Batiyoruz huhuuuu yok mu sesimizi duyan.
Edit:12.50 oldu ulan mesaji yazarken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 yıldır benden 200 euro istiyorsun yegenim. Ama haliyle 1 yil içinde kur cok değişti. Kaba hesaplarima gore o zamanki 200 euronun tl karşılığı suan 90 eurocent e tekabül etmekte.

Bak bu miktarlar uzerinden konusabiliriz. Özelden ulaşmanızı öneririm. Sevgiler saygilar @Emrah Duvar

adam dün konuşmaya başladığında 11.20ydi bi konuştu 12.50 gördük. ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok ama boşa. ülkeyi geri döndürülemez rezil bi hale soktular resmen. ben yaptım oldu kafasıyla ülkeyi yöneten bi herife herşeyi teslim edersen bunların olacağını kestirememek aptallıktır. 1 gecede zengin yine zenginleşti olan yine garibana oldu. piyasayla bu kadar dikleşmenin manası ne neyin inadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt