- 21 Ocak 2010
- 72.959
- 51.377
- 5.003
Böbrek fiyatları neye göre belirleniyor?
Dövize endeksli ise sıkıntı yok denebilir.
Suriyeliler geldikten sonra TL’ye döndü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böbrek fiyatları neye göre belirleniyor?
Dövize endeksli ise sıkıntı yok denebilir.
!!!! p ve y li kelimeler kullanmayalımAllaha şükür dolar penis paritesinde hala direniyoruz ama Ocaktan sonrası için bir şey söyleyemem
34Yaş kaç sigara içiyor musun fiyat verelim özelden
Ytd
vay avel parayı bozacağına bir daha çıksaydın ya avrupaya dsadadsaBursaspor ikinci başkanı Emin Adanur: "Macaristan'a gideceğim yanıma 7.000 Euro aldım. Budapeşte’ye gittim, işimi hallettim, Amsterdam'a geçtim, otelde kaldım, 520 euro para harcamışım. Salı günü 7.000 Euro'yu 78.000 liraya aldım ve bugün 6.480 Euro'yu 80.000 liraya sattım."
!!!! p ve y li kelimeler kullanmayalım
34
Sigara içiyorum
Günde 4 lt civarinda su içerim.

Çok severim su4 litre mi çok masraflı misin ya sen resmen su kaynaklarını tüketiyor muşsun
13 oldu, özür dilemem11.48 iken 12 olmadı yazan @Emrah Duvar ne zaman özür dileyecek forumdan
Zirveden sattıDolarda sert düşüş!!!
Malı tepeden elimize verip arazi oldu.Reyis zirveden dolar sattı.
İkiniz de kaybettiniz.Kayın biradere 2800 $ borcum vardı, Çocuk araba alacaktı onun için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum.Ocak gibi almayı planlıyordu 2.el,ben de aralıkta borcumu öderim.
Allah dolar bazında borcu olanlara yardım etsin yüzde altmışlık değer kaybı bir yılda