- 22 Ocak 2010
- 52.698
- 33.936
- 3.073
Perşembe günü benzine ve lpgye 90kr dizele 70kr zam geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepimiz biseksüel olacağız Onur.Perşembe günü benzine ve lpgye 90kr dizele 70kr zam geliyor
?Euroyu 100e yükseltip 2 sifiri silebilir mi reis?
apple alan var mı şu kurdan?Son Dakika
An itibarıyla resmi Apple sitesindeki tüm satışlar durduruldu. Sitede herhangi bir model seçildikten sonra alışverişi tamamlamak için 'Devam' butonuna basılamıyor.
Evtapple alan var mı şu kurdan?
Ucuz kalmıştı anlık kura göre. Üzerine bindirip devam edecekler.apple alan var mı şu kurdan?
macbook alındıapple alan var mı şu kurdan?
hainmacbook alındı
almanya'da bu kadar marka manyakligi ve bagimligi yok yaapple alan var mı şu kurdan?
telefonum 7.yılına girdialmanya'da bu kadar marka manyakligi ve bagimligi yok ya
zenginlerin giydikleri kiyafetler normal vatandaslardan daha standart hatta bazen
türkiye'de sorun apple veya markalar degil gerci. hepsi sonuc bunlarin.
ben 400 eurodan fazla para verip hic telefon satin almadim ama 2 yilda bir degistiriyorum. ucuz alip ucuza satiyorumtelefonum 7.yılına girdi
400 euro ucuz mu Murp!!!!!!!!!!!!!!?ben 400 eurodan fazla para verip hic telefon satin almadim ama 2 yilda bir degistiriyorum. ucuz alip ucuza satiyorum
Ben 250 Eurodan fazla vermiyom cünkü sürekli düşürüp kırıyom onun icin gerek yok aynı işi görüyoben 400 eurodan fazla para verip hic telefon satin almadim ama 2 yilda bir degistiriyorum. ucuz alip ucuza satiyorum